| Annaa24 a întrebat:

URGENT! Va rog ajutati-ma, am un catel luat de pe strada, cred ca are vreo 3 luni,nu stiu ce are dar face spume la gura din cand in cand, se opreste si tremura pana se opreste din a mai face spume la gura,apoi incepe sa sara de colo colo, sa se rostogoleasca ca si cum s-ar juca,pare o criza de epilepsie, i-am spus veterinarului si mi-a zis sa mai astept vreo 2-3 zile sa vad daca isi revine pentru ca este prea mic pentru a-i da pastilele care trebuie...ce sa fac? chiar nu stiu ce ar trebui sa fac, ajutati-ma va rog din suflet.

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Du-l la medicul veterinar.

| Annaa24 explică (pentru Salontanul):

Tocmai am spus ca am vorbit cu veterinarul si mi-a zis sa astept cateva zile sa vad daca isi revine si oricum nu poate sa ii dea tratament pentru ca e prea mic, in cazul asta, ce sa fac?

| gelu1970 a răspuns:

Veterinarul la care ai fost e un ul din aceia ce vaccineaza puii de gaine.
faptul ca vomita e grav.
cel putin ar trebui sa incerce cu un medicament contra acidului. ca sa calmeze stomacul.
in cele mai urate cazuri e posibil sa inghita ceva ce stomacul sau nu tolereaza, o bucata de plastic, etc.
rezultatul, in final e ca o sa moara.
mergi urgent la alt veterinar chiar daca ti-e peste mana. daca o sa-i salvezi viata o sa-ti acorde cea mai mare dragoste. o sa fii idolul sau.
bafta tie si catelului.

NOname
| NOname a răspuns:

Cum se simte? L-ai dus la un alt veterinar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-l la veterinar, e cel mai sigur.