Sa nu ii dai oase,e prea mic,ii perforeaza stomacul, daca cumva i-ai dat de aia face asa, si crede-ma ca e grav, poate murii de la oase, pana la an nu ave voie sa manance oase deloc
Luiza, e clar ca are o problema catelul pe care n-o rezolvi cu regim, daca nu mai bea nici apa.
Cheama veterinarul la tine desi mai bine ar fi sa ajungi tu la el.
Are nevoie de tratament si probabil ca i-ar prinde bine niste perfuzii daca nu bea si e deshidratat.
Catelul nostru a avut asa o stare de letargie, de moliciune, si cind l-am dus la medic ne-a spus ca inca 3 ore fara tratament i-ar fi fost fatale ( fusese muscat de capuse, ceea ce nu e cazul acum).
Cauta veterinarul!
Normal ca vomita daca l-ai hranit cu prosti.Mancarea de la magazin pentru animale nu e buna.Hraneste-l cu oase, carne etc.
Pai.caini,mananca iarba, cand sunt bolnavi, eu am un boxxer si un lodwaier si le dau orez cu carne facut de mama Ai grije de el ca e pakat
Da. dar el nu mamnca nimic. nici macar nu bea apa
Pai atunci incearca si joacate si uh cu el...
nu e nici o sansa
Si cu oasele poti sa dai nu te lua dupa prostanacul ala oaele in aljuta la stomac ( cred eu ca peste catva zile i va trece )
De ce mi-ai scris mie asta? Eu nu am caine.
N-am obs)
Normal de la mancaare dai altceva daca nusi revine dul la doctor poate o fost otravit si la un prieten de langa mine a avut un caine mic de vreo 3 cred si nu manca orice si dupa a murit