Normal ca vomita daca l-ai hranit cu prosti.Mancarea de la magazin pentru animale nu e buna.Hraneste-l cu oase, carne etc.
Pai.caini,mananca iarba, cand sunt bolnavi, eu am un boxxer si un lodwaier si le dau orez cu carne facut de mama Ai grije de el ca e pakat
Sa nu ii dai oase,e prea mic,ii perforeaza stomacul, daca cumva i-ai dat de aia face asa, si crede-ma ca e grav, poate murii de la oase, pana la an nu ave voie sa manance oase deloc
Da. dar el nu mamnca nimic. nici macar nu bea apa
Normal de la mancaare dai altceva daca nusi revine dul la doctor poate o fost otravit si la un prieten de langa mine a avut un caine mic de vreo 3 cred si nu manca orice si dupa a murit
Si cu oasele poti sa dai nu te lua dupa prostanacul ala oaele in aljuta la stomac ( cred eu ca peste catva zile i va trece )
Luiza, e clar ca are o problema catelul pe care n-o rezolvi cu regim, daca nu mai bea nici apa.
Cheama veterinarul la tine desi mai bine ar fi sa ajungi tu la el.
Are nevoie de tratament si probabil ca i-ar prinde bine niste perfuzii daca nu bea si e deshidratat.
Catelul nostru a avut asa o stare de letargie, de moliciune, si cind l-am dus la medic ne-a spus ca inca 3 ore fara tratament i-ar fi fost fatale ( fusese muscat de capuse, ceea ce nu e cazul acum).
Cauta veterinarul!