| Anonim2htqbf a întrebat:

URGENTTT! Am o caprita de un an jumate ( viata si sufleul meu, am hranit-o cu biberonul cand era mica si acum oriunde merg vine dupa mine, asta nu prea conteaza )!
Problema e ca vineri a mancat prea multa faina de la puisori si e bolnava, nu rumega, sta intinsa, nu mananca...i-am dat bicarbonat fermentat cu otet si apa pentru a elimina gaze dar fara efect. Va rog, daca stiti ce i-as putea da pana maine cand deschide veterinarul cabinetul.
Daca pateste ceva nu mi-as putea ierta niciodata sad

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Roaga-te pentru ea, citește rugăciuni, stai langa ea, mangaie-o și mâine te trezești devreme și o duci repede la veterinar.Succes!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Părerea mea e să nu ne asculți pe noi ci să duci căprița la un medic veterinar (sunt cabinete de urgență sau numere de telefon pentru urgente)

| Donsavas a răspuns:

Cred ca problema e la tine, nu la ea. Te gândesti la ce e mai rau cand caprita e balonata de la prea multa mancare pentru ca i-a făcut placere sa se indoape. Acum e normal sa aiba gaze pentru ca acestea o ajuta sa elimine mai usor ce a consumat. Lipsa poftei se datorează faptului că e sătulă. Pe bune, las o in pace! Nu esti veterinar si daca a mai mâncat si n a pățit nimic va fi bine si acum.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu stiu cat de eficiente sunt remediile babesti deci mai bine nu mai incerca si altceva pentru ca il poti otravii fara sa vrei. Otetul nu e bun nici pentru oameni, distruge celulele deci ...NU! Mai bine mergi repede la un veterinar va stii ce ii trebuie sad

| Raducons a răspuns:

Trebuia sa incerci sa dai de un veterinar la telefon, este o problema mare este chiar posibil sa moara, are indigestie, este urgent ai dreptate.Incearca sa o masezi putin pe abdomen poate elimina gazele.

| costinvlad a răspuns:

Dai ulei de bucatarie ca sa vomite tot ce a mancat. Poti sa ii dai apa minerala(Dar nu stiu daca le face bine la animale) sau ceva pentru a vomita. Dai ulei cu forta.