anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati dori mai mult o pisica, un caine sau un papagal...si daca aveti deja ce va doriti ce v-ar placea mai mult?happy

16 răspunsuri:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Caine deoarece sunt este cel mai bun prieten al omului(am doi caini mari si nu cred ca as vrea altceva in schimb)

| Robieski a răspuns:

Toate happy

| Rosimina a răspuns:

Eu deja am un catel! si tot catel as alege daca nu as avea Pentru ca
Pisica lasa mult paaar straight face Zgarie cand se jaoca cu tine...si ce-i drept nici nu le suport laughing
Papagalul...Doar il vezi de putine ori pui mana pe el cand il scoti din cusca zboara si nu'lmaiprinzi [AM avut cand eram mai micuta]...
Cainele : Te poti juca cu el :X nu-i cade parul daca stii sa-l ingrijesti nu zgarie laughing) Etc Etc... Sper ca Te-am putut ajuta happy.

| Aale10433 a răspuns:

Un catel. este cel mai bun ca animal, mereu prietenos si de nadejde.

| corny04 a răspuns:

Buna happy
Eu am avut si papagali, iar acum am un catel "micut" big grin si pot spune ca nu`mi doresc nimic mai mult, poate imi voi lua si o pisica candva, insa mi se pare ca (virgula) cainii sunt cele mai bune animale de companie.

| hotnews a răspuns:

Un papagal as vrea sa il invat sa vorbeasca.

| AndreeaCrs11 a răspuns:

Buna happy eu am papagal, dar si caine. imi plac foarte mult animalele. sincer mi-as dori un iepure.:X

| Anonimanonimus677 a răspuns (pentru AndreeaCrs11):

Mie imi plac iepurii deoarece sunt pufosi si foarte dragalasi dar... daca ai unul nu o sa-ti mai placa deoarece iepurii mananca mult, iti mananca si urechile, te mananca nu tot cu casa...de aceia nu am eu iepurasi sad

| MiCutzZzaBruNeTzzIkcA a răspuns:

Eu deja am catel si papagal si dupa mine e pe ele le-as alege din nou!winking

| nevermind3322 a răspuns:

Eu am avut 5 papagali laughing, insa am gasit un caine pe strada si mama m-a pus sa aleg: cainele sau papagalii si normal ca am ales cainele. este cel mai bun prieten al omului, este foarte inteligent si e practic un membru de familie. :X iubesc cainii!

| pufy6646475 a răspuns:

Eu am avut si un catelus si doi papagali(nu in acelasi timp). Si am vazut si cum e sa ai o pisica in casa. Mie, sincer, imi plac toate.

| Stoichy a răspuns:

Un sarpe ar fi ideal big grin. e mult mai fascinant decat va puteti da seama!

| T7uk a răspuns:

Eu am 2 perusi dar as vrea sa am un caine Pitbull ca sunt foarte iubitori si protectori.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Eu prefer cainele si pisica.
Papagal nu deoarece am avut si imi dadeau scularea la 4-5 dimineata.
Imi place foarte mult sa plimb cateii pe afara, sa alerg cu ei pe mal.
Iar cat despre pisici imi place foarte mult ca torc 24/7 si stau pe mine in timp ce sunt la calculator.
Imi place foarte mult cand e vremea sa dormim, se baga toti cu mine sub plapuma si ne culcam big grin
O seara placuta! happy

| allllexaaaa a răspuns:

Poi eu am un caiine si mi-as dori o pisica de aia complet alba.

| HermioneLove a răspuns:

1 Caine pentru ca cu el poti face mai multe te poti juca sunt mai utili! si imi plac cei draguti cu ochi scumpiii si blanosi!
2Pisica pentru ca este foarte dulce si este printre animelele mele preferate! :X ca si cainele si iepurasii!
3 papagalii sunt si ei faini si frumosi dar fac galagie multa! la noi in clasa am avut o data papagali dar nu ne puteam concentra la ore din cauza papagalilor caci faceau galagie! laughing eu din pacate nu am nici un animal de casa pentru ca locuiesc la bloc si nu am unde sa le tin! ooooffff si ce rau imi pare caci mi-as dori asa de mult! sad