| gabyslk_7182 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Acum 6 zile mi-am luat o bicicleta DHS CLIMBER care a costat 420 de Ron.Acm vreau un BMX...atunci nu m-am gandit la acest lucru(nu ma intrebati dc) insa deja am facut a 3 oara pana incercand sa fac scheme pe asta care mi-am luat-o! As putea sa o vand insa nu stiu cui si parinti nu cred ca m-ar lasa... ce sa fac?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti pasionat de BMX n-ai prea multe lucruri in comun cu un DHS. Vinde-o daca nu-ti place. Asta ti-ar fi singura varianta. Da anunturi pe okazii si alte site-uri si fa propaganda prin cartier. De banii primiti iti sugerez sa-ti iei un BMX second hand, dar de calitate. Te las sa revii cu intrebarea asta dupa ce te scapi de DHS.
PS: un DHS sau First bike sunt investitii f proaste daca ai de gand sa-ti folosesti bicicleta pentru alte scopuri decat plimbat pe langa bordura.

3 răspunsuri:
| StopTheWar a răspuns:

Bicicletele DHS NU sunt biciclete pentru scheme.Ele sunt ideale pentru plimbari.Ce ai putea face? Sa iti convigi parintii, sau sa o dai la schimb pe asta.

| gabyslk_7182 explică:

Detealin sa stii ca nici nu aveam de gand sa imi iau un dhs sau first bike pentru ca m-am informat ca is fff proaste si m-am gandit la ceva second hand de pe okazii...sunt cateva la 4-500 lei care arata ff bine...mc oricum pentru rasp

| gabyslk_7182 explică:

Detealin sa stii ca nici nu aveam de gand sa imi iau unul dhs sau first bike deoarece am auzit ca nu merita...tot pe okazii am vazut la 4-500 lei si arata ff bine