Eu zic ca e cam batran si i`a cam sosit clipa. De dus la veterinar nu are oricum rost ca nu poate sa-l injecteze cu viata. Nu poti decat sa te asiguri ca are tot ce ii trebuie; apa, mancare, nu prea multa lumina, liniste, etc. Si nu il deranja in speranta ca isi va reveni. E greu, dar totul trece, mai repede sau mai tarziu.
Stiu prin ce treci . Am trecut prin asta, dar printr-o circumstanta diferita.
Daca il iubesti lasa-l sa se duca acolo unde este mai bine. Pierzi ceva castigi altceva. De unde va fi va varsa zi de zi cate o lacrima pentru ca nu mai este cu tine. Cred ca te iubeste si... daca perusul tau va muri sa stii ca nu-si va dori asta. O fiinta mica te face sa plangi mai mult decat crezi. Si daca esti de acord cu mine... poti sa-mi dai o funda, daca vrei doar.
Nu aveam nevoie sa-mi spuneti ca umreaza sa moara, va rugam sa-mi ziceti daca stiti vreun remediu cu care sa-l ajut sau daca stiti ce are, daca e bolnav sau daca e doar batran... Il iubesc mult il am de la 4 ani si e unic, e bland, jucaus, dulce rau pur si simplu cand ma vede sare pe usa coliviei si asteapta sa-l iau sa ma joc cu el Ma rog asa facea da de duminica incoace numai e deloc vioi