Laso,sa isi traiasca copilaria.
1.Inchideo intr-un loc inchis timp de 1 luna si dai decat tu de mancare si joaca-te cu ea
2.Bateo cu carne cruda peste gura si enerveazo no lasa sa manance
3.Dai peste bot sau ia o jucarie si enerveazo cu ea, apoi las-o so prinda si tragi si tu de ea in timp ce trage si ea.
Sper ca iti va fi de folos
Si eu am tot o catea din rasa ciobanesc carpatin in varsta de 6 luin,a mea este foarte rea. unchiul meu imi spunea sa nu o mai scot pe afara,pe starzi sa o plimb ca se invata cu lati oameni. tatal ei a fost tinut intr-o incapere, daca stai la tara poti sa o ti in grajdi, doar ea singura si sa nu o mai scoti afara, ii da de macare toata familia, pe rand.sa fie obisnuit doar cu voi, sa nu mai vada alte animale, oameni.Eu as zice sa nu o bati, mai rau o s-ai fie frica de oameni. daca mai vrei sa stii si alt ceva despre aceasta rasa poti sa ma intrebi. Sper ca te-am ajutat
L-am intrebat iar pe unchiul meu si mi-a spus ca carpatini originali, adica rasa pura se vor inraii mai mult peste un an, pana atunci ei sunt ca si copii, jucausi.
L-am intrebat iar pe unchiul meu si mi-a spus ca carpatini originali, adica rasa pura se vor inraii mai mult peste un an, pana atunci ei sunt ca si copii, jucausi.
thecrissty întreabă: