| GivingUp a întrebat:

Va rog mult am nevoie de ajutor!
Azi dimineata mi-am gasit papagalul meu perus in cusca pe jos si statea nemiscata si cocosita (gheboasa) si nu se misca deloc usor se agata cu ciocul ca sa se miste si sta asa si doarme nu face nimic altceva va rog nu stiu ce sa fac! Am sunat la omul de la care am cumparat papagalul si a zis ca nici el nu stie ce are. Eu cred ca si-a rupt coloana vertebrala deoarece intr-o seara a trebuit sa pun ceasul sa sune pentru a doua zi (era 11 noaptea) si bunica mea a vrut sa veirifice ca am pus bine ceasul si a zis sa aprind lumina dar eu nu am vrut ca dormea papagalul si sa nu se sperie sa cada in coada sa-si rupa coloana (asa a patit o colega de-a mea) si totusi am aprins-o si chiar atunci am auzit cum a cazut ea de pe bara si in acea zi era speriata. A doua zi era super vesela si zbura prin casa. A treia zi la fel. Dar azi nu stiu ce sa zic e molosita nu vrea sa se miste si cand o trimit sa zboare la cusca se tranteste deodata pe masa pe care e cusca si intra tragandu-se cu ciocul (de obicei sarea pe prag si dupa pe bara) va rog ajutati-ma o iubesc enorm si nu stiu ce m-as face daca ar pati ceva. Orice sfat mi-ati da ar putea fi de ajutor va rog mult.

4 răspunsuri:
| Ursulet2000 a răspuns:

Du-te la un veterinar. ei sigur stiu ce sa faca

| didi24mai2003 a răspuns:

Ea e singurul papagal din casa? Poate sa sufere de singuratate.Am avut sieu un porcusor de guineea.Era perfect sanatos dar a murit pentru ca era singur

| GivingUp explică (pentru didi24mai2003):

S-ar putea sa ai dreptate dar mamaia a zis ca nu vrea sa ii ia baiat si nu stiu de ce.

| Zozolika a răspuns:

Poate nu mai are forta in picioare si mie mi s-a intamplat ceva de genu doar ca m-am dus la doctorul veterinar si mi-a spus ca nu are nevoie dacat de putin calciu...