anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. Prietenul meu este pasionat de pescuit insa mie mi se pare ca exagereaza. De 2 saptamani merge in fiecare zi de la 4-5 si sta pana a doua zi dimeanata. E posibil sa stai 12 ore la pescuit? Sau ma minte si este in alta parte? big grin

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

DA,pescuitul daca-l deprinzi creeaza dependenta mai ales daca si prinzi peste, adrenalina eliberata in timpul drilului(a luptei cu pestele pentru al scoate la mal)te face sa vrei din ce in ce mai mult sa stai pe malul apei, eu de obicei fac in asa fel incat sa plec la pescuit(impreuna cu gasca de pescari si/sau familia)de vinerea dupa servici si pana duminca seara(mai mult de 12 ore),acest sport este si foarte relaxant daca-ti place natura, iesirile in aer liber, la iarba verde, cu prietenii, fara a deranja restul pescarilor bine-nteles.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eleni? spune-i ca vrei sa mergi cu el la pescuit. daca refuza, e clar, te minte. daca accepta nu ai ce pierde.pe balta e liniste, e frumos, e curat, si noaptea daca e senin si frumos e feerie curata.o sa vrei mereu la pescuit.cunosc oameni care daca nu se duc de cateva zeci de ori pe an la pescuit cu ramanere peste noapte, se inbolnavesc si sufera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate să stea și mai mult, nu e nimic anormal.
PS : Măcar îți aduce pește? laughing)

| Fulbaster a răspuns:

Asta e normal, pentru ca pescuitul cere multa rabdare, iar daca vrei sa prinzi ceva trebuie sa te duci foarte de dimineata.

| Kattth a răspuns (pentru anonim_4396):

Am fost cu el de cateva ori big grin

| thealchemist a răspuns:

Se prinde peste noaptea?

Da laughing Uneori mai aduce, depinde cand prinde...

| Kattth a răspuns (pentru thealchemist):

Intrea anumite ore din cate am inteles eu. Dimineata pe la 4-5 parca trage bine? Nu stiu, de asta am si intrebat aici, sa ma lamureasca si pe mine cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru thealchemist):

Mai bine decât ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kattth):

Stii ca doi prieteni se intalnesc dupa un timp, si unul spune celuilalt; baaa frate? da ce ai slabit asa tare? pai m-am apucat de pescuit.si ce legatura are? mananc ce prind.Ori japonezul spune asa; decat sa-i dai unui flamand peste, mai bine il inveti sa prinda.asa n-o sa mai fie flamand niciodata.

anonim_4396

Dacă îți aduce, atunci nu ai de ce te teme, nu pleacă în altă parte laughing
Pescuitul e o "artă", un drog, o pasiune, o clipă de eliberare, dar totul pentru ceva timp, la un moment dat o să-i treacă.

Dar nu inteleg de ce nu vorbeste cu mine la telefon cand e acolo?

| Jono a răspuns:

Dupa parerea mea este un hobby, dar ce spui tu ca merge in fiecare zi este foarte exagerat pentru ca nu ai cum sa stai atat de mult timp doar ca fiind un hobby. Dupa parerea mea e ceva mai mult

anonim_4396

În mijlocul unei acțiuni nu e chiar plăcut să fii întrerupt(s-o recunoaștem), el vrea să fie singur, să mediteze(toți avem nevoie de așa ceva).
Dacă nu-l crezi, urmărește-l, scapă de teama că te minte

Il cred dar mi se pare exagerat, adica la inceput se ducea mai rar, acum se duce zilnic si pierde noptile acolo si toata ziua doarme, de abia mai are timp de mine. Asta ma deranjaza, am impresia ca i s-a luat de mine si ca pescuitul este doar o scuza sa scape de mine. Dar explicatia lui este ca in perioada asta trage pestele pana in septembrie si de aia se duce asa des. Asa este?