Si mie mi s-a intamplat, era un catelus de rasa si a stat plecat 10 zile, apoi mi-am dat seama ca este mort! Sa speram ca nu pateste nimic, vine el peste cateva zile! Te pup!
Imi pare rau sa aud si eu sper sa fie ok
Buna. Am un catel care a plecat de acasa si cand s-a intors avea ochiul scos. Deci te poti astepta la orice. Prin 2004 mi-a murit un alt catel care a fost plecat vreo 5 zile.
Sper sa vina acasa fara probleme.
O noapte frumoasa sa ai!
Imi pare rau pentru catelul tau...imi imaginez acum ce-ai simtit. chiar ma astept la orice, ideea e ca nu stiu cat tine perioada asta de imperechere, daca de asta inca e plecat. si multumesc pentru raspuns
Nu stiu cat tine perioada de imperechere, chiar nu stiu. Poate a fugit catelul pe camp si s-a ratacit, nu mai stie sa vina acasa sau poate l-a furat cineva. Sunt multe posibilitati...
Mi s-a intamplat si mie asa ceva... aveam o catelusa de talie mica, eu eram mai micuta nu eram cea mai atenta la lipsa ei, insa intr-un am realizat ca lipseste, atunci a lipsit 6 luni...si dupa 6 luni, cand toate sperantele erau duse a venit acasa schiopatant..nu te impacienta, daca nu a patit nimic cu siguranta se va intoarce
Stand intr-un sat mic, si eu ma gandesc ca daca cineva l-ar fi luat, o sa se intoarca la un moment dat. Multumesc pentru raspuns