| Stanciu_Laura_1989_ssPK a întrebat:

Va salut. Ma confrunt cu pierderea catelusului meu si as vrea sa gasesc o speranta. Este perioada imperecherii si este plecat de 3 zile...sunt persoane carora li s-a intamplat asta pe aici? mentionez ca stau in zona rurala si l-am cautat aproape peste tot. Ideea e ca ma tot framanta ganduri negre, cum ca ar fi fost atacat de alti caini, desi am prieteni care sustin ca asa ceva nu e posibil deoarece cainii mari nu ataca pe cei de talie mica. Orice m-ar ajuta acum. Va multumesc

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, era un catelus de rasa si a stat plecat 10 zile, apoi mi-am dat seama ca este mort! Sa speram ca nu pateste nimic, vine el peste cateva zile! Te pup!

| Stanciu_Laura_1989_ssPK explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau sa audsad si eu sper sa fie ok

| TravisForest a răspuns:

Buna. Am un catel care a plecat de acasa si cand s-a intors avea ochiul scos. Deci te poti astepta la orice. Prin 2004 mi-a murit un alt catel care a fost plecat vreo 5 zile.

Sper sa vina acasa fara probleme.

O noapte frumoasa sa ai!

| Stanciu_Laura_1989_ssPK explică (pentru TravisForest):

Imi pare rau pentru catelul tau...imi imaginez acum ce-ai simtit. chiar ma astept la orice, ideea e ca nu stiu cat tine perioada asta de imperechere, daca de asta inca e plecat. si multumesc pentru raspuns

| TravisForest a răspuns (pentru Stanciu_Laura_1989_ssPK):

Nu stiu cat tine perioada de imperechere, chiar nu stiu. Poate a fugit catelul pe camp si s-a ratacit, nu mai stie sa vina acasa sau poate l-a furat cineva. Sunt multe posibilitati...

| angeldevil_7103 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie asa ceva... aveam o catelusa de talie mica, eu eram mai micuta nu eram cea mai atenta la lipsa ei, insa intr-un am realizat ca lipseste, atunci a lipsit 6 luni...si dupa 6 luni, cand toate sperantele erau duse a venit acasa schiopatant..nu te impacienta, daca nu a patit nimic cu siguranta se va intoarcewinking

| Stanciu_Laura_1989_ssPK explică (pentru angeldevil_7103):

Stand intr-un sat mic, si eu ma gandesc ca daca cineva l-ar fi luat, o sa se intoarca la un moment dat. Multumesc pentru raspuns