Buna. Am un catel care a plecat de acasa si cand s-a intors avea ochiul scos. Deci te poti astepta la orice. Prin 2004 mi-a murit un alt catel care a fost plecat vreo 5 zile.
Sper sa vina acasa fara probleme.
O noapte frumoasa sa ai!
Imi pare rau pentru catelul tau...imi imaginez acum ce-ai simtit. chiar ma astept la orice, ideea e ca nu stiu cat tine perioada asta de imperechere, daca de asta inca e plecat. si multumesc pentru raspuns
Nu stiu cat tine perioada de imperechere, chiar nu stiu. Poate a fugit catelul pe camp si s-a ratacit, nu mai stie sa vina acasa sau poate l-a furat cineva. Sunt multe posibilitati...
Mi s-a intamplat si mie asa ceva... aveam o catelusa de talie mica, eu eram mai micuta nu eram cea mai atenta la lipsa ei, insa intr-un am realizat ca lipseste, atunci a lipsit 6 luni...si dupa 6 luni, cand toate sperantele erau duse a venit acasa schiopatant..nu te impacienta, daca nu a patit nimic cu siguranta se va intoarce
Stand intr-un sat mic, si eu ma gandesc ca daca cineva l-ar fi luat, o sa se intoarca la un moment dat. Multumesc pentru raspuns