Cam da. Dar nu inseamna ca nu o poti plimba. Poti face orice vrei. Daca vrei sa o plimbi o plimbi daca nu vrei nu o plimbi.
Funda? Plsss
Complet normal. In fiecare vara ies cu motanul meu Alex in parc. Suntem vedete ) Dar el are ham nu lesa.
Poate parea ciudat, pentru ca nu vezi oameni prea des cu pisici in lesa, dar daca ai vreo zapacita in calduri si a reusit sa iasa afara, se duce la cotait si nu iti mai vine cateva zile acasa. Daca ai un caine si il strigi sa vina, el vine, dar pe pisici le doare sub coada de ce spui tu , de aceea le plimba unii in lesa
Ar fii total aiurea, adica pe bune, la caini e de inteles ca de sunt caini dar eu nu am vazut un om sa isi plimbe pisica in lesa.
Poate altii fac asta si nu i-am vazut eu dar ma rog pisicile stau bine mersi si in casa daca le hranesti, nu fac decat sa manance si sa doarma si sa stea la poalele stapanului cat e ziua de lunga dar mie imi sunt mai dragi cainii.
Mie nu mi se pare normal. Mai bine lesi pisica libera, decat sa o plimbi cu lesa!
In ham da pentru ca pisica are tendinta sa fuga de nebuna si ar ajunge sa-si faca rau daca incepe sa se smuceasca dintr-o data. Iar daca iesi cu ea afara mi se pare complet normal sa folosesti un ham, cine stie cum o ia la fuga in fata masinii sau se baga sub o masina. Poate ca este anormal pentru ca nu e la ordinea zilei sa vezi asa ceva dar eu consider ca este complet normal si sanatos pentru pisica sa procedezi asa.
Este foarte normal sa o porti in lesa, cu cat mai lunga cu atat mai bine. Nu e nimic ridicol, anormal. In Occident asa face toata lumea, numai noi suntem inapoiati rau considerand ca este un lucru ciudat. Este un animal ca oricare altul, care are nevoie de miscare, de alergare. Tinand cont ca fac parte din clasa felinelor, pisicile sunt animale de prada, au nevoie de activitate in aer liber. Plus ca e bine pentru sanatatea lor. Eu am un Maine Coon, foarte mare si il scot de 2 ori pe luna, pe plaja cu lesa foarte lunga, il las sa alerge, sa se joace. Este nefiresc sa pui lesa pisoilor mici, pe care ii poti prinde.
Tsunade99 întreabă: