Buna.
Apreciez ceea ce faci, respect! Asta fac si eu.
Nu trebuie sa ii asculti, lasa-i sa se laude ei, tu lauda-te ca salvezi o viata care chiar are nevoie de tine. Daca vrei sa ni te alaturi noua, iubitorilor de animale, adauga-ma la prieteni pe facebook (am link-ul catre facebook-ul meu la profil), iar eu o sa te adaug in anumite grupuri de animale.
Felicitari inca odata!
Nu conteaza ce animal ai, conteaza cat de mult il ingrijesti si il iubesti. Si ei au suflet, nu numai noi.
Sa stii ca nu toti maidanezii sunt rai. Un copil s-a dus intr-o curte unde era un caine maidanez. Cainele s-a gandit ca e un hot si l-a muscat. Nu cainele era de vina, ci copilul.
Pa
Nu conteaza daca e de rasa sau e maidanez important e sa iti fie drag tie de el nu la alti.
Si eu sunt de aceeasi parere. E bine sa vad ca si altii au suflet, credeam ca am luat-o eu razna-dupa spusele celor cu figuri in cap.
Multumesc mult pentru raspuns si sustinere. Ma bucur ca inca mai sunt oameni cu suflet si cu simtamant.
Cred ca stii si tu ca nu-i vina unui caine ca stapanul lui n-are nici urma de creier. Iti arunci cainii pe strazi apoi te plangi ca-s prea multi maidanezi, asta-i trist. Ai facut o fapta buna salvand cainii aceia. N-ar trebui sa-ti pese de ce spun cunoscutii tai, observi ce fel de oameni sunt.
E o porcarie, eu am o catea de 5 ani, luata din Bucuresti, eu sunt in Sibiu, si pe gratis, daca nu ajungea pe strada, ea este minunata, ascultatoare, puternica, inteligenta si are trasaturi de ciobanesc german si huscky, dar na... nu poti fi sigur niciodata, dar nu am avut niciodata un caine de rasa si nici nu cred ca este o prioritate