Buna. Da, imi plac pisicutele negre. Aveam la bunica mea 2 pisicute negre:Billy si Remus.Ne jucam tot timpul si imi placea sa le dau laptic.
Unii oameni zic ca pisicile negre aduc ghinion, insa este doar o superstitie! Am avut pisicutele acestea cam vreo 2 ani de zile si nu mi s-a intamplat nimic!
Daaaaaaaaaa
Sunt preferatele meleMai ales daca pe langa faptul ca sunt negre mai au si ochii albastrii
In general nu suport pisicile8-). Cand le vad cum miauna si cum se gudura imi vine sa le bat
Da, daca am eu!
Nu sa-mi taie calea, sunt cam superstitioasa si nu pot sa-mi scot asta din cap Mama e mai rau cred ca e chestie de familie))))
Buna. Eu am o pisicuta neagra... un fel de birmaneza neagra. Este adorabila, blanda si afectuoasa cum nu as fi crezut. Este o preconceptie sa se creada ca pisicile negre aduc ghinion sau mai stiu eu ce. Sunt sufletele si ele si inca ce sufletele
Pana la urma urmei, lasand toate superstitiile la o parte sunt chiar dragute!
Uite aici un filmulet cu pisica mea cea neagra, Musca o cheama, iar intre timp a mai crescut, si e de o "dementeala" nebuna =))
http://www.youtube.com/watch?v=hcaFXrxJ8V0
Imi plac pisicile negre, am una o cheama Lisa, raspunde la acest nume, nu am chemat-o niciodata cu pis pis si toata lumea care o vede o confunda cu caciula de vulpe [care mai nou este si neagra nu numai argintiie ].
Eu am un motan negru...si imi place pentru ca e pisoi
e animalutzu meu si are felu lui de a fi, deci il iubesc
nu cred in superstitia asta cu... pisica negra... e doar o pisica cu blananu stiu cum sa-ti zic
Imi plac.Sunt foarte frumoase.Cand eram mica vroiam sa-mi vopsesc pisica in negru pentru ca a mea era alba.