anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau ca la această întrebare să îmi răspundă cei posesori de pisici, cei ce știu sigur, nu doar ca bănuiesc. Eu îi dau de mâncare pisicii Granule Friskies, uneori batoane din acelea de carne uscată de la Lidl, și ca recompensă Dreamies. Dar văd ca s-a cam saturat de ele. Ieri a durut-o burtica.Ce mâncare sa-i mai dau? Dar să îmi spuneti doar dacă ăți dat pisicii voastre și încă e vie laughing. De exemplu, i-am luat conserve Gourmet Gold și nu îi plac.

6 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

A mea traieste din Whiskas de pui, orice i-as da, daca nu e Whiskas de pui,, nu mananca. Ca recompensa mananca oase de pisici, si daca n-ai oase de pisici, de preferat macar si macar o sunca din aceea, afumata. Daca n-are boabe, dai o sunca si se satura. O sunca doua. Nu ii va ajunge, dar in mintea ei va fi gen "Poate crede ca nu-mi plac si nu-mi mai da.".

| gelu1970 a răspuns:

Motanului meu ii dau ONE, si odata pe saptamana un plic de felix, din acelea cu gelatina. depinde de fiecare. in plus sunt veterinari ce recomanda doar mancarea uscata si de acelasi fel. al meu, daca nu o diversific se satura repede. tot timpul incerc sa am de doua feluri, pui, somon, rata, etc. Friskies la al meu nu pot sa-i dau deoarece nu o mananca. deci...depinde de fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Oase de pisici?!

| Tina88 a răspuns:

Eu o hraneam cu hrana uscata wiskas si cu hrana umeda plus niste pate. Cand se satura de ele avea liber la piept de pui, bucatele mici, crude (era innebunita dupa pieptul de pui). Incearca cu piept de pui sau ma rog. Orice alta carnita de pui cruda, nu-i da mult ci doar asa de pofta. Daca o doare burtica poate ca are ghem, a eliminat vreun ghem de blana? Sau poate caldura (daca este cald la tine). Salutari blanoasei happy

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu le mai stiu numele, dar stiu ca scrie :Oase de pisici pe ele.

| AKARA0 a răspuns:

Mai bine ii dai carne si ceva natural, cred si eu ca s-a saturat de atatia biscuiti.
Eu i dadeam dreamies si nu le m-ai manca.
I-am dat carne si a mancat, si inca m-ai vroia.
Bafta cu pisica ta