| AiEnmaa a întrebat:

Vreau sa incep o colectie, voi ce imi sugerati? Orice in afara de cea de servetele caci tocmai am dat'o altcuivahappy

12 răspunsuri:
| Andreea987654321 a răspuns:

Fiind perioada Craciunului poti colectiona ambalajele frumos ornate de la bomboanele de pom. (Funda ca e cea mai buna idee)

| Raluca426 a răspuns:

De plusuri :/

| axeldavid a răspuns:

Fa o colectie de rahat de caine de pe strada

| AngelHugz a răspuns:

Pai...poti colectiona plusuri, vederi, colectii ( laughing ), filme si episode speciale ale unor seriale pe o anumita tema ( ex : filme si seriale de Craciun), ambalaje de ciocolata, cactusi, masinute de jucarie, pixuri, insigne, abtibilduri, monede, bancnote, timbre, figurine, scrisori, pietre, cani, sticlute de parfumuri, sampoane sau oje, cristale, reviste, ziare, etc.

| XTREBORX a răspuns:

Timbre, atipilduri, bani vechi si noi, ori ce poti colectiona eu cand eram mic colectionam lanterne si magnetii imi placeau mult colectioneaza ce iti place
funda?

| RedFantasy a răspuns:

Magneti de frigider big grin

| AiEnmaa explică (pentru axeldavid):

Daca nu stii ce sa zici, ma bine taci.E mai bine asawinking

| axeldavid a răspuns (pentru AiEnmaa):

Pai de unde sa stiu ce iti place tie gandeste-te la lucrurile ce iti plac si fa colectie cu ele.

| Turok90 a răspuns:

Când eram mic aveam un caiet pe care treceam numere de înmatriculare, eram în extaz când am reusit să trec în caietul meu si un număr de înregistrare al unui tren laughing ah, copilăria...
Cel mai frumos ar fi un insectar, de fapt mai multe. Cum termini un insectar, îl rogi pe tatăl tău să-l înrâmeze si să-i pună geam, pentru o mai bună păstrare. Părerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colectie de scoici, de nasturi, de mingi, de telefoane.laughing, de timbre, de fluturi, de reviste, de autografe sau de. fulgi de zapadalaughing

| sisimiki a răspuns:

Timbre...

| Miire a răspuns:

Pai poti sa faci colectie de timbre,ambalaje deosebite,bani vechi,sau, pur si simplu poti colectiona cate ceva din excursii, locuri speciale unde ai fost, le poti pune intr-o punguta mica si sa iti faci un jurnal dintr-un caiet studentesc, unde poti sa scrii ce ai facut, iar la sfarsit sa lipesti acel lucru dintr-o excursie sau dintr-un loc special acolo.De exemplu niste frunze,flori(naturale, artificiale), o piatra deosebita sau colorata, cum ar fi daca te duci sa zicem la mare, munte niste pamant si poti sa-ti amintesti oricand de acea zi. Sper ca te-am ajutat.
Paaa!