Nu cred ca esti in stare sa construiesti boxe acustice, mai ales de asemenea putere.
Daca nu sunt facute cum trebuie, boxele se aud ca o vioara facuta din tabla de conserve sau din carton
Deasupra, puterea "de rezistenta" (RMS) al boxei trebuie sa fie de MINIM 3 ori (preferabil de peste 5 ori) cat puterea electrica pe care o scoate statia (pentru sunet calitativ si rezistenta in timp).
Totodata, impedanta rezultanta a difuzoarelor conectate la un canal trebuie sa fie de 4 Ohmi, cum este proiectata statia.
Nerespectarea criteriilor de rezonanta, impedanta si de putere duce cel putin la un sonor execrabil, daca nu si la distrugerea statiei si /sau ale difuzoarelor!
Salut, desi nu cred eu ca ai difuzoare de 200 w rms si sa le pui pe o asa statie slaba, merge sa le montezi fara probleme, doar sa pastrezi imededanta corecta si sa le pui filtre.
Am mixer la ea si vreau sa ai fac doua boxe una doar bas cu filtru de bas iar cealalta pe doua cai cu un difuzor de voce si o goarna. Ca ce putere de consum ar fi ideal sa aiba difuzoarele?