Nu e neaparat pe cel pitic sa-l dai.De ce nu-i pui pe ambii intr-un acvariu? Cat despre femela, nu te grabi sa iei una, deoarece cei doi se vor intelege si fara ea!
Am incercat pe Hamster Syrian (care e femela ), Hamster pitic ( care e mascul), se bat nu-i place...
Eu ass vrea sa-i cumpar la hamsterita syrian un mascul...
s.a.m.d... Intelegi ce vreau sa spun?
Ai putea sa i pui o femela la dispozitiie fiindca poate o sa se bata daca sunt doi masculi intr-o cusca si atunci cred ca o sa se joace cu ea dar sa iei putin cusca mai mare dar putin nu mult.Sii. e chiar draguta cusca numai ca poate o sa fie cam micuta.
Da nu sunt doi masculi intr-o cusca e numai unu. Si in acvariu e o femela hamsterita syrian...
Intelegi
Vreau mai multe raspunsuri!
Inteleg...insa nu-ti faci griji ca daca mai cumperi un hamster nu o sa se inteleaga masculul cu femela intre ei si apoi vei mai avea nevoie de un acvariu sau o cusca, apoi iti va fi mila de de cei doi si o sa vrei la fiecare sa mai cumperi un partener/o partenera, apoi nici astia nu o sa se intelega iar povestea va continua, iar casa ta se va transforma intr-un ZOO PARK? scuze daca exagerez, doar ca in locul tau m-as multumi doar cu cei doi hamsteri!
Dar eu vreau sa-mi faca pui intelegii?
Hamsterul syrian (femela), e fetita si vreau sa-i cumpar un mascul i-ar daca se imperecheaza va tine 2 -3 luni pana imi va face pui...
Cusca as vrea so dau cu 100Ron atat am dat pe ea dar o las la 85 Ron
Si vreau sa-mi eau alta cusca mai mare si de restul mancare.
Ca eu am strans 50 ron si cu 85 ron 135 Ron in total!
Intelegi acum ce vreau sa fac?
Hmmm. Nu prea stiiu.Fa cum crezii ca e mai biine. Daca vrei puisori poti sa iei si un mascul ca sa se imperecheze .