Ummm eu sunt Bi si am incercat sa agat o fata intr-un parca cand eram cu niste prietene. ea era hetero si m-a refuzat cam urat numindu-ma dyke care e un termen jignitor (eram in US in acel moment). a fost destul de jenant < _
Pai ma uitam la niste filme xxx,iar mama intrase in camera,eu am intrat repede in joc cu volumul incet (filmul tot mergand), iar din obisnuinta am dat volumul tare , incepe aia uhhh ahhh.din fericire am dat repede incet si a durat decat 1/2 sec faza, mama ori a crezut ca e din joc ori n-a vrut sa spuna.
Id'ul nu conteaza
Buna Adelina.Cel mai jalnic moment din viata mea a fost cand i-am zis unei fete inca de la prima intalnire ca as face orice pentru ea si ca o iubesc, o vreau, etc. Eram unul din cei 1.000 de catelusi ce se invart dupa o femela.
Acum am invatat seductia... si am mult mai mult succes in domeniul asta.
Din orice greseala invatam cate ceva. Id-ul meu e star_child2011 astept sa ne cunoastem.O seara buna in continuare. Sau...cat a mai ramas din ea
Buna! Poi cred ca atunci cand eram cu tata afara de abia invatam sa merg cu rolele, tata s-a dus nu stiu unde sa i-a ceva si eu am cazut de pe role si atunci a trecut un om care avea pantaonii aproape ca ai tatalui meu si am urlat,, hai ajuta-ma odata nu vezi ca-m cazut?' si cum se uita ala la mine lolllll
Syssissy întreabă:
catalin542000 întreabă: