| R2D2salsa a întrebat:

17 ani, 18 in iunie,fara frati,parinti divortati, tata si bunicii sunt morti.Mama este in stare de ebrietate aproape tot timpul.A gasit un barbat in Italia si vrea sa se mute permanent acolo la inceputul toamnei dar imi lasa mie garsoniera pentru ca nu vrea sa ma ia cu ea.Nu am veri,matusi, unchi sau bunici.Sunt la scoala profesionala la mecanica.Vara trecuta am terminat un curs de ajutor de bucatar iar vara asta am sa fac unul de agent de paza.Am nevoie de indrumare dar nu am pe nimeni asa ca am venit la voi.

Răspuns Câştigător
| CerCopiTec a răspuns:

Salut! imi pare rau sa aud ca sunt copiii in situatia ta, dar imi pare bine ca esti cu capul pe umeri, fa tot ce poti si termina scoala, eventual du te si vorbeste de pe acum cu cei care au service auto la tine in oras, mai mergi 1-2 ore pe zi dupa scoala la munca, mai faci un banut si inveti si meserie, iar cand termini profesionala te angajezi full-time + te inscrii la seral

10 răspunsuri:
| MaggoT969 a răspuns:

Eu aș vrea să fiu în locul tău, și eu stau in garsonieră si aș vrea să se mute maică-mea să mă lase singur
Privind situația financiară ai putea, dacă nu îți ajunge un serviciu, să obții bani dintr-un hobby de exemplu dacă ești înclinat/înclinată spre 3d ai putea vinde modele pe siteuri special pentru așa cv

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau de severitatea cazului tau si sper din toata inima, sa-ti gasesti ceva de munca si sa-ti faci viata mai usoara.
Probabil ca vei primi ceva ajutor de la mama ta, pe o bucata de vreme, cat sa termini cursul si sa-ti cauti de munca.
Mergi la fortele de munca, ca au programe de repartizare a fortei, inscrie-te la ei, cere ajutor banesc si pune-te pe lista lor de asteptare, ca sunt multi angajatori care primesc bani, sa te angajeze, ma refer la cei care sunt deja pe listele de la Fortele de munca.
Nu dispera, viata este frumoasa si cine stie, poate iti gasesti si o fatuca, cu care sa te impaci bine si sa fii fericit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce dorești de fapt?
Spun asta, și te ajut.
Termini profesionala la mecanică, asta înseamnă că poți să te angajezi prin iunie- iulie p noua meserie. Din toamnă ai unde locui, garsoniera.
Mai rămâne să ne spui visul tâu mare de viață, ca să te ajutăm treptat să îl realizezi.

| Mircea08 a răspuns:

Ai nevoie de bani. Cred ca trebuie sa iti faci o meserie care se cauta, cum ar fi in constructii. Acestia si castiga multi bani si cred ca angajeaza si fara studii in domeniu. Dupa ce devii stabil financiar te gandesti, si iti alegi un domeniu care iti place. Sa nu vinzi sub nici o forma garsoniera

Răspuns utilizator avertizat
| CerCopiTec a răspuns:

Salut! cum mai esti, cum te descurci?

| CerCopiTec a răspuns (pentru R2D2salsa):

Ma bucur ca esti mai bine, eu sunt din jud alba, daca vrei un loc de munca te ajut aici in zona, o sa iei 2.200-2.500 nu la animale sau sluga la cineva in fabrica unde lucrez si eu

| CerCopiTec a răspuns (pentru R2D2salsa):

Faci cum crezi ca e mai bine, daca ai nevoie vreodata imi scrii aici