Tot cu 4, 5 sau 5 lei cumparam, eu nu beau mult Pepsi sau cola, îmi ajunge 0, 5 l din când 8
In când. Preturi umflate ca la Carrefour nu cred ca exista, poate doar la profy. La Penny am luat suc la 4, 5 lei
Si aici apare mai putin https://www.auchan.ro/......aie-0-5l/p
5 lei era, dacă sa făcut 6 ne meritam soarta, nu ieșim în strada dormim pe noi o sa ajungem sa murim de foame în loc sa fim uniti sa ieșim cu toții! Suntem sclavi, cobaii societății si a elitelor. Tâmpitul asta de Putin nu mai încetează cu războiul din cauza lui se tot scumpesc alimentele, e nebun omu, maniac.
Eu am găsit shaorma la 18 lei, inca nu am cumpărat sa vad cum e. De 7nde tot cumpăram e cu 25. O sa cumpăr la promoții, ca nu mai tine gluma. Am câine, ii cumpăr mâncare la reducere, la pisici de 6 lei a ajuns 9 lei cea mai ieftina. Matele nici nu o prea mânca Câinele mănâncă și cu 30 lei sacul de 10 kg. Dacă sar deștepți ca îmi bat joc de câine, sa îmi dea ei bani. Mama sau bunicul nu îmi dau 1 leu pentru hrana la animale. O sa fie mai rău, salam uscat de Sibiu 65 lei kg, brânză de oaie 40 și 50 lei kg. Nu o sa mai bem sucuri, energizante decât de alea ieftine Suc granini aproape 10 lei, era cu 6 lei mai demult.
Ne meritam soarta, ne dușmanim între noi în loc sa fim uniți. Suntem mai rău că sclavii, numa sa ne bârfim între noi și judecam atâta știm!
Pai mai colegul, nu stiai natura umana? Majoritatea sunt rai, ca aia rai supravietuiau, aia buni crapau, s-au reprodus astia inte ei si uite ce a iesit.
Si asa e peste tot in lume. Ca tot aud n oameni "de ce suntem asa de nasoi?".
Si animalele la fel, lauda omul ca, cainele e bun, e bun pe dracu, intre ei se bat ca dracii in loc sa fie uniti cum zici tu.
E bun cu omul ca in trecut ii dadea de mancare, deci pe interes la nivel inconstient, de aia e bun cu omul.
Altfel era ca si cu ceilalti caini, ca acolo vezi cum e cu adevarat.
Ca daca nu oferea ceva, nu primea casa si masa de la om.
Si asa s-a intiparit in inconstient, ca omul il ajuta sa aiba o supravietuire mai sigura si mai comoda.
Deci in nici un caz neconditionat. Ca nu te vinde daca ai grija de el (spre deosebire de om), este corect, dar asa partial tot interes este fara intentie.
Asa ca...
Pai vad ca omul bun e ridiculizat și nu s poste integra printre hiene oameni fatarnici și perverși, ajunge sa sufere mereu, pana și bolile se lipesc msi repede de oamenii buni și le merge rău în viata multora, ăstora rai le merge numai bine sunt apreciați de mulți oameni și pe toate planurile sunt ok si financiar și medical tot ala bun crapă moare mai repede de la n boli sau e mult mai vulnerabil în fata problemelor de natura psihica depresie, anxietate, atacuri de panica etc! Sunt mai sensibili. Dar acum prea mult predomina răutatea vad numai oameni care bârfesc toată ziua si denigrează parca sunt psihopați nu știu se simt bine cred când ataca pe cineva și îl pune într-o situație stânjenitoare sa ii afecteze imaginea, bârfe peste tot ai răutate extrema, si tot ăstora le ajuta Dumnezeu sau karma sau ce o fi nu omului bun care e încercat toată viata si nu e apreciat la adevărată sa valoare!
Pai aia nasoi denigreaza pe cei slabi, ca instinctul e sa profite de ei, se cred tari.
De aia se zice ca astia buni pot fi si f periculosi daca ii calci pe coada prea tare!
Ca astia cand ti-o trag, apai ori crapi ori ramai nenorocit pe viata.
La cei rai nu le ajuta nici o Karma si dzeu, sunt adaptati la mediul unde sunt si alti rai, adica la jungla.
Pai nu asa era si acum n ani? Ala mai puternic batea pe ala mai slab si ii lua mancare, teritoriu, femeia, etc.
Unu rau nu prea se infurie asa, stie ce face si sa zici ca se bate cu tine fata in fata la o adica.
Dar unu bun daca-ti bati joc, tocmai ca se simte neindreptatit poate sa nu mai judece in acele momente si BUM.
Te prinde cand nu esti atent si jap. Nu cont ca ala rau e mare si puternic, il lasa..pana il prinde cu spatele.
Si tine cont, ca atunci cand nu mai judeca, nu mai cont ca face parnaie, deci nu are nici o frica.
Deci mie mi-ar fi frica sa ma iau de un om bun daca as fi rau, sa ma iau in mod repetat!
Au fost cazuri.
Sigur ca poti deveni din bun rau, insa nu din rau bun.
Poti deveni rau cand inconstientul nu mai suporta bataia de joc, si am zis in celalalt post ce se poate intampla...cand superi pe unu bun prea mult.
Deci mediu in care trăim noi e de fapt o jungla cu alte idei? Se spune ca omul tăcut e asa de periculos nu neapărat bun, ca sunt mulți buni care acepta umilințe și nu ripostează și sunt de ăștia tăcuți care devin letali asa cum spui tu.
Normal ca e jungla mediul in care traim, si ca sa vezi cum e lumea, uite-te cum era in armata cand era obligatorie si la puscarie (si la femei si la barbati), cum se purtau unii cu altii mizer.
Nu are legatura ca omu tacut e periculos, poate sa nu fie tacut si sa fie pericol, sau daca e tacut sa nu fie.
Nu riposteaza multi buni, dar sunt si care fara sa vrea ajung pericol din cauza bataii de joc, nu neaparat tacuti.
Felu de a fi e fel de a fi si tacut si netacut.
Asa este! Ai fost internat acolo dar tot ești mai sănătos și inteligent decât mulți de aici, ești bazat! Ce probleme ai zis ca ai? Îmi poti știe in pm dacă vrei sa nu zici aici.
De ce sa nu zic aici? Am tulburare bipolara cu depresie severa, sunt pensionat. Mie nu mi-e rusine ca am probleme, cine nu ma vrea asa, sa dea cu praf de mers. Nu ma atinge parerea unor prosti care ar rade. Nu am avut probleme aici si sincer nici real (ca am cercul meu de prieteni, nu am din aia de suprafata unde-s bun doar sa-i distrez sau ei pe mine), zic la general.
Nu ma consider nici prost nici destept, dar stiu chestii de baza care ar trebui sa le stie oricare din noi, mi-am luat adevarul din viata, nu din citite.
Desi psihologia evolutionista (PSIE) o sa-ti zica de chestia ca raii au supravietuit, dar nu intra neaparat si in altele.
Ca e natura umana + psihologie. Daca nu le adresezi pe ambele, nu merge.
De ex avem aici o colega care tot se lua de mine ca de ce zic eu ca fizicul e proba eliminatorie la relatii. Pai si viata ce arata? Normal ca, conteaza sa ai si alte calitati pentru ceva serios, dar daca nu atrage deloc persoana x, nu te mai intereseaza restul.
Si zice ca tot zic, pai unde e subiectul e normal sa zic, ca ala care-l deschide nu stie ca am mai spus pe nu stiu unde ce am zis. Ptr ala zic pentru prima data.
Bogatasii de ce dau masini si lux uneia? Ca e buna si desteapta? Ca e frumoasa.
Iar astia de zic ca fizicu nuuu prea conteaza, de ce le fug ochii tot la frumusete?! Si tot asa.
De rosalia zici? Pai contează enorm fizicul.
Deci nu ai psihoza sau episod psihotic? Zi eu am depresie severa te înțeleg perfect.
Îți cunosc răspunsurile și ești mult pe nivelul nostru ca inteligenta! Si csnd umblat în societate cu prietenul tău aveai depresie severa? Nu de aia evitai sa intri în relații cu femeile? Da, si dacă e handicapata daca e frumoasa e căutată asa este.
Dacă e urata ce sa fac cu ea? Poate sa fie și bogătașa ca nu o vreau dacă e grasa și urâtă. Man, i-am zis la o muziciana casunt pensionar și dusa a fost. Pe Facebook dating, arata și bine tipa. Am atras-o! Altfel nu ma baga în seama. Nu credea ca sunt pensionar, saraca
Dacă are 2 mâini, 2 picioare, de ce sa nu o cauți dacă e simpatica? De mine fug astea cu handicap, cred ca îs prea cautate. Una nu mi-o dat like pana acum
Și alea cu handicap fug? Eu nu mai am motivație sa agat gagici, plus ca am o anxietare demna de cartea recordurilor doar xanax o diminuează! Altfel treceam la atac de mult, nu o sa mai scapam noi de asa ceva,trebuie sa ne resemnam eu nu pot cu anxietarea sa ma resemnez ca am fost bătăuș cabd eram mai bighidiu si impuneam la unii frica, e o umilință de nedescris, mai ales ca sunt cât dulapul sa am asa ceva anxietate și sa tremur, de când am problemele astea nu mai se baga nici o fata cu mine în seama, cu mine se băgau cand aveam doar depresie și nu le băgăm în seama, ori eram arogant ori de la depresie, acum tânjesc sa se bage cu mine în seama una buna și cu aceste probleme nu mai o sa ratez nimic! Dacă nu e frumoasa poate fi si geniu nu ma impresionează
Normal ca daca e nasoala nu ai ce face cu ea decat ca amic. Si eu is pensionat de luna asta dar nu imi mai doresc de mult relatie. Bine ca am si alta sursa, dar zic ca idee.
Tu daca vrei gagica, e mai greut.
Ai văzut-o pe Rosalia cum arata? Ar fi una de e vecina cu mine, nu arata rău, dar handicapul ei era ca dădea din cap. Acum nu știu cum mai e. Asta e handicap ce toată lumea îl observa. Nici care sunt în cărucioare nu mi-au dat apreciere. Poate ca par dur în poze? "Nu am în care zâmbesc, dar nu-s dur cum pare.
Da, de Rosalia zic, ea tot zicea ca tot zic acelasi lucru care nu e adevarat. Nu intelegea una ca e adevarat, alta ca ea umbla peste tot unde raspundeam si pentru ea se repeta treaba, nu si pentru altii care nu stiau unii de altii. Am explicat si asta, degeaba.
Ca daca stiau unii de altii, nu se tot repetau intrebarile de genul "nu ma place cutare..de ce, ce sa fac?".
Episod psihotic n-am avut, dar uneori am avut ceva din astea dar mai slab.
Nu aveam depresia chiar asa severa atunci cand mergeam cu acela prin oras.
Nu de aia evitam relatiile cu femeile, eu voiam libertate in general si nu ma inteleg asa cu oricine, o relatie nu o faci dupa hahaiala, prosteala, sex si distractie doar, ca viata nu e doar aia.
Pai uite la gagica lui Hitler, mintea nu prea o ducea, caracterul tot nu o ducea, ce a zis prietenei ei care i-a cerut ajutorul pentru niste rude evrei?! "Aaaa, nu te pot ajuta aici...nu ma bag".
Ca si ea era antisemita de fapt.
Si alte cazuri, chiar si multi barbati care nu au mai nimic in cap, caracter de cacao si au n gagici misto.
Si aia destepti si poate cu caracter mor si habar nu au ce e aia p.
Prin eliminare dai de adevar.
Nu știu boss pune o poza cu tine sau mai multe și cere o părere fetelor de pe TPU sa îți d ea și note
Deci dacă ești frumos si dacă ești prost sau puțin nebun poți găsi fere frumoase?
De ce sa pun sa o vadă toată lumea? Sa ma ia la mișto unii sau aia ce au ceva cu mine sa ma posteze pe nu știu unde?
Și eu mi-am pus nu e mare scofala. Nu au de ce sa rada nimeni nu e perfect
Cine neaga ce zic, neaga ca are complexe si nu arata bine asa ca se apara de realitate negand-o (mecanismul psihologic de aparare numit negarea), unu/una misto niciodata nu neaga ce zic.
Poti gasi multe fete misto daca esti frumos si prost dar putin nebun. Doar ca nebunia aia sa nu se manifeste urat ca si sociabilitate, comportament, coreenta.
Cu munca nu conteaza, daca ai un job mediu ajunge.
De ex cum e la mine tulburare bipolara, cand sunt stabilizat daca ma vezi, sunt ca orice om okey.
Sigur ca poate nu te ia de barbat cand stie ca esti mai nebunel si nu ai stabilitate financiara sau daca esti pensionat pe caz de bala bala la cap, dar macar te distrezi cat vrei tu cu ele.
Ce le int pe ele ca esti prost? Sunt destule proaste frumoase pe care nu le int ca esti tu prost, din contra, daca esti destept si nu esti frumos zice "gandesti prea mult., ma plictisesti". Chiar daca e desteapta zice asa! Ca si alea destepte tot la prosteala trag in timpul liber.
Daca esti destept si frumos zice "wwwow, ma impresionezi cu, cate stii", desi aia habar nu are ce zici tu acolo daca e proasta, iar daca e desteapta te apreciaza.
Pe cand unu care nu atrage deloc, dar destept, job bun, casa, masina, fara rate, imbracat bine, comportament bun, poate deceda fara sa stie ce aia o p care sa-l placa cu adevarat.
Pai asa e prietenul meu care e programator si are cam 17000 lei net lunar, poate mai mult.
Si celalalt prieten alfa a jucat gagicile pe degete fara studii superioare si la inceput chiar si fara bac, a stat 9 ani dupa terminarea liceului fara bac.
S-a insurat cu una care are doua facultati si care arata misto de tot inca de la 28 de ani s-a insurat, iar ca prietena o avea de la 22 de ani.
Si astalaltu? Nu s-a uitat nici una la el niciodata. Una din aia mai misto (si nici celelalte).
Vb de el ca e sanatos fara problema ca mine, are ce oferi unei familii.
Stii cum e, "ce e frumos si lui dzeu ii place", nu zice "ce e destept si lui dzeu ii place".
Si cu fizica, cu fizica faci multe dar mai multe cu fizicul.