| FunKesha a întrebat:

Acum vreau sa fiti sinceri(ffffffffffffffffffffffff sinceri)Voi ce parere aveti despre mine? nu va face grij nu trebuie sa scrieyi lucruri frumoasa ca nu primiti funda, vreau doar sa vad ce parere aveti despre mine, fiti cat se poate de sincer(va rog nu cuvinte vulgare, sau urate gen:pitipoanca, panarama, parasuta, drogata etc...)Ce parere aveti despre mine?

11 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Nu te-am mai vazut pe aici.

| BetterThanDrugs a răspuns:

Dmnee.laughing
Kum iti da prin ''caputsul'' ala sa pui o asa intrebare?
De unde ai vreaa sa stim noi cum esti tu?!
Ti se pare cumva ca toti dupa site'ul asta te cunosk ca sa isi faca o parere despre tinne?straight face
Nici macar nu ai o poza cu tine ca sa ne dam cu parerea la aspectul fizicstraight face
Dmne zau de nu ma uimesc unele intrebari atat de prostestistraight face
Aici e un site pentru intrebari cu logica sfaturi etc.straight face
Nu sa iti spunem noi ce credem despre tine atata timp cat nici mkr nu te cunoastemstraight face

| ii a răspuns:

Aha. Dupa intrebare am o parerea despre tinne oh go onoh go on
Esti proasta rauoh go onoh go on

| TheDarkEmpire a răspuns:

@BetterThanDrugs +10

| lucas_6655 a răspuns:

Bine esti ceai scris u si mai ai si o parere rea despre tinerolling on the floor sincer cred ca esti si un pic cam nebuna deoarece ai pus intrebarea asta

| Andruza a răspuns:

Buna
Pai nu te prea cunosc dar esti o fata buna si sa fiu sincera nu pot sa imi fac o parere despre tine pentru. ca nu te cunosc
Take care
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragutza, dai raspunsuri bune, cateodata rautacioasa prin raspunsurile care le-ai trimis la unele persoana, dar majoritatea foaret ok, Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Que estas un poco loca. ¿Te gusta mi opinion? A mi no me interesa de nada tu pregunta y a otros creo que tampoco. ¿Estas contenta?

| ArTeMiSs_8963 a răspuns:

Ciao!

Am sa incerc sa-ti spun, dar tinand cont ca nu te cunosc personal, doar de pe TPU, iar o parere ti-o formezi mai exact despre o persoana dupa ce vorbesti macar o data cu ea.
Ce pot sa zic, am o parere buna despre tine tinand cont ca te stiu doar de pe net. Dar nu cred ca daca te-as fii cunoscut in realitate as fii avut alta parere, poate doar cu mai multe detalii. In rest ce sa zic...imi pari draguta si o fata "la locul ei" sa zic asa. Nu am ce comenta mai mult, deoarece nu imi sta mie in masura sa critic pe cineva.

Sper sa ma fii inteles asa in mare parte.

Te-am pupat kiss. Ciao!

| JuStMe_2792 a răspuns:

Sincer, nu te cunosk... Dar dupa km vorbesti, pari o fata dragutsa:*, si nu spun asta doar ca sha imi dai fundita. Esti o fata dragutsa, mai multe nu pot zice pentru ca nu the cunosk personal... Dar cred ca ne-am intselege binekiss

| ADRIAN26 a răspuns:

Esti frummoasa