| King2001 a întrebat:

Agnosticii cred in viata dupa moarte? adicda ce sens ar avea sa creada ca exista daca nu sunt siguri ca exista nici divinitatea?

6 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Agnostic înseamnă să nu te intereseze. Adică pur și simplu nu-ți pasă nici dacă este, nici dacă nu este. E ca și cum nici nu te-ar interesa subiectele de genul.

| capoi a răspuns:

Agnostic nu inseamna sa nu te intereseze, Agnostic e o persoana ce nu e sigura de existenta unei divinitati, dar in acelasi timp nu spune ca nu exista. Eu sunt agnostic, Si iti pot spune ca nu prea cred in viata dupa moarte, dar in acelasi timp nu spun ca sigur nu exista, sunt sanse dar par a fi mult prea mici, din cauza faptului ca nu avem nici un fel de dovada reala.

| King2001 explică (pentru capoi):

Dar Einstein ce era, ii spunea lui Dumnezeu ca fiind universul? adica nu o divinitate, nu? nu superi puteri si etc

| capoi a răspuns (pentru King2001):

Chestia e, ca majoritatea agnostilor au propriile pareri, de exemplu eu nu cred deloc in Dumnezeul din biblie, dar cred ca sunt sanse sa existe o entitate ce pur si simplu nu prea ii pasa de noi. de aceea nu avem semne sau dovezi.
Einstein probabil avea alte idei, precum ca Dumnezeu e de fapt universul. Adica tot ce exista face parte din el, la fel ca noi.
Fiecare agnost are parerea lui

| King2001 explică (pentru capoi):

Pai da exact, universul sa fie dumenzeu, dar nicidecum einstein nu credea in super puteri, nu? cum nici eu nu cred!

| capoi a răspuns (pentru King2001):

Nu, nu credea in asta. Pur si simplu sa crezi in magie si lucruri la care nu ai dovezi sigure e stupid, Crede doar in ce are dovezi sigur