Atentie! a aparut un nou site/script pentru Y!M 11 care il folosesc copiii idioti ... nu face mare chestii, doar schimba statusul automat , depinde ce ii trece acelui idiot prin cap sa scrie ... programul merge numai daca ai mess 11`! Pentru a scapa de acest script urmati urmatori pasii: 1. Apasati CTRL+Shift+P mergeti la "Ignore List" si bifati "Ignore anyone who is not on may Y!M list". Da si tu mai departe pentru siguranta ta *`!
Ma daca fifez prima bulina imi apare ca mis invizibil la toti din lista in afara de mine prima oara am crezut ca isi bat joc de mine dar dupa aia a bifat si unu de la mine din lista prima bulina si intr-adevar aparea ca este invizibil alta varianta nu este? pot sa-mi schimb messengerul? adica daca eu am messenger 11 sa imi iau alt messenger? daca nu mai pot umbla pe alt messenger va rog sa-mi spuneti k sal schimb
Nici eu nu stiu singur pentru ca eu am primit mass cu raspunsul pe care ti l-am dat
Http://www.ymland.com/status-changer/index.php asta e site-ul de pe care poti schimba si tu ca sa nu tis e mai schimbe intrii meniu>messenger>preferences>ignore list>si selectezi priam bulina. Funda?