| nuconteazama a întrebat:

Ajutati-ma va rog la messenger am auzit ca este nu stiu ce sait de pe care poti schimba statusul unui id si mie tot imi schimba status cineva si imi pune numai prostii la status mi-a spus o prietena sa intru la lista de ignor si sa bifez prima casuts insa atunci o sa ma bage automat pe invizibil si nu vreau sa stau pe invizibil va rog daca stiti alta metoda sa nu mai poata sami schimbe nime statusu si sa raman online va rog mult dau funda

Răspuns Câştigător
| xXyOnutZhXx a răspuns:

Atentie! a aparut un nou site/script pentru Y!M 11 care il folosesc copiii idioti ... nu face mare chestii, doar schimba statusul automat , depinde ce ii trece acelui idiot prin cap sa scrie ... programul merge numai daca ai mess 11`! Pentru a scapa de acest script urmati urmatori pasii: 1. Apasati CTRL+Shift+P mergeti la "Ignore List" si bifati "Ignore anyone who is not on may Y!M list". Da si tu mai departe pentru siguranta ta *`!

5 răspunsuri:
| Cristina8145 a răspuns:

Bifeaza prima casuta de la Ignore ( nu apari invisible ) happy

| Razvan4414 a răspuns:

Http://www.ymland.com/status-changer/index.php asta e site-ul de pe care poti schimba si tu ca sa nu tis e mai schimbe intrii meniu>messenger>preferences>ignore list>si selectezi priam bulina. Funda?

| nuconteazama explică (pentru xXyOnutZhXx):

Ma daca fifez prima bulina imi apare ca mis invizibil la toti din lista in afara de mine prima oara am crezut ca isi bat joc de mine dar dupa aia a bifat si unu de la mine din lista prima bulina si intr-adevar aparea ca este invizibil alta varianta nu este? pot sa-mi schimb messengerul? adica daca eu am messenger 11 sa imi iau alt messenger? daca nu mai pot umbla pe alt messenger va rog sa-mi spuneti k sal schimb

| xXyOnutZhXx a răspuns (pentru nuconteazama):

Nici eu nu stiu singur pentru ca eu am primit mass cu raspunsul pe care ti l-am datstraight face

| bLow a răspuns:

Urmeaza sa fie readaugat iar pe www.e-protv.info