| bogdanul a întrebat:

Am 1.75inaltime la varsta de 16 ani si 8 luni...Ce sanse reale imi dati sa ajung la 1, 84-1,85? Mentionez ca sunt baiat.

4 răspunsuri:
| NuETrollFrate a răspuns:

Difera de la om la om, dar e cam imposibil sa cresti 10cm dupa 16 ani. Oricum, daca stii ca ai crescut destul de mult in ultimii ani, posibil nici de 1, 77 sa nu treci, de asemenea conteaza mult si inaltimea lui tac-tu.

| Tyberiu2000 a răspuns:

Apucă-te de înot. În mod normal nu ai șanse reale, fiind prea mult de crescut într-un an, dar înotul te-ar putea ajuta să te înalți excesiv de mult în acești ani, totuși, trebuie practicat constant, și acum vine vorba de buget. Aici n-am să intervin, oricum, de la șine șansele sunt aproape 0, îmi pare rău că-ți spun asta. P.s.: Am aceeași înălțime, la exact aceeași vârstă ca tine, și știu că ai vrea să te mai înalți, dar nu-ți vă speranțe.

| bogdanul explică (pentru Tyberiu2000):

Eu cred ca scoti numai aberatii pe gura...Sunt multi baieti care au inceput sa creasca de la 16 ani... Apropo ai auzit ca baietii cresc pana la 20 de ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca vei ajunge.
Dude, ce conteaza? Fii multumit cu tine, altfel iti garantez ca NIMENI nu va fi, nici macar tipele foarte urate.