Poti cauta dupa denumirea societatii aici, daca nu apare inseamna ca e o teapa : https://www.listafirme.ro
Mai intai vezi ce zic cei de la protectia consumatorului
Daca exista societatea si adresa este aproape imposibil ca dupa o cautare pe google sa nu existe si un numar de telefon ceva
Stiu ca siteurile de genul celui pe care ti l-am spus eu nu sunt facute publice numarele de telefon, dar poate exista in alta parte listat telefonul, ca sa iei legatura cu cei care ti-au vandut produsul ca sa iti zica unde sa poti sa il duci in service
Cel care vinde un produs nu repara produsul! el are contract cu o societate terta de reparatii!
Aceste detalii trebuie sa le afli tu si anume cine repara produsul nu cine cui a vandut.
Faptul ca eMAG repara produsele comercializate de la ei prin depanero asta e altceva, depanero e serviceul lor propriu de reparatii
Doar societatile mari isi deschid centre de reparatii proprii
Depanero nu rezolva doar pentru eMag garantiile. Ideea e sa contactezi eMAG-ul sau alt magazin mare care vinde brandul respectiv si sa ii intrebi cine se ocupa de garantie. Eu asa am avut un UPS care a avut probleme dupa ce a dat faliment firma de la care luasem. Sunat la eMAG, m-au trimis la aia care faceau garantia pentru Tecnoware, contactat aia, confirmat ca e in garantie, trimis la ei, rezolvat.
Si ti-au luat ceva bani?
Doar pentru transport. Reparatia a fost inclusa in garantie, cum e si normal.
Ce marca e telefonul? In principiu de garantie ar trebui sa se ocupe producatorul sau unii gen Depanero, nu amarastenii care ti l-au vindut.
Dannnny întreabă: