| Enene a întrebat:

Am facut o prostie, nestiind despre ce e vorba. Am cautat un program pentru a pune parola unor foldere.si am gasit folder lock. l`am instalat.totul merge super ok. dar acum vreau sa il dezinstalez.si nu pot.nu ma mai lasa sa intru in niciuna dintre partitiile windowsului straight face ma poate ajuta cineva? am vazut un raspuns la un moment dat. sa intru in C:, dar nu ma lasa sa fac nimic.

7 răspunsuri:
| Yppy a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema... M-am chinuit mult, si pana la urma am reusit sa il dezinstalez prin winrar. Incearca si tu sa intri in winrar si acolo in C: si sa il dezinstalezi. Multa bafta!

| Twatwaffle a răspuns:

Deschide Start-ul de pe taskbar si intra in Control Panel, gasesti programul si il dezinstalezibig grin

| Enene explică (pentru Twatwaffle):

Crede`ma.am incercat toate variantele posibile. si acolo la control panel "add or remove programs". ii dau "remove" si nu reactioneaza in niciun fel.

| Enene explică (pentru Yppy):

Poti sa imi explici mai bine? asta chiar n`o stiu. cu winrar.si nici nu prea inteleg. laughing big grin

| oanafrumusicapapusica a răspuns:

Control Panel, gasesti programul si il dezinstalezi funda plzzzzzzzzzzzzzz

| Twatwaffle a răspuns (pentru Enene):

Foloseste task managerul sa vezi daca vreun proces acolo care se refera la programul respectiv, cel care iti face probleme, inchide procesul si poate atunci poti sa intri in paritii si il stergi direct din C:. Daca reusesti Reply.Bafta!big grin

| Yppy a răspuns:

Ai winrar-ul la Start => All programs? Daca da, pur si simplu il deschizi (winrar-ul), intri acolo unde ai instalat programul si il stergi.