| floringabor a întrebat:

Am instalat NFS Most Wanted prin Daemon Tools pe Windows 10, dar nu se deschide. Desi mi s-a instalat fara probleme, imi da "Please insert the correct CD-ROM, slect OK and restart application". Dar ce CD sa itroduc daca CD-ul este introdus? Caci CD-ul merge. De pe acelasi CD l-am instalat si pe Windows XP, si pe Windows 7, si pe Windows 8 si a mers. Acum daca am Windows 10 si l-am instalat, imi tot scrie sa introduc CD-ul chiar daca este introdus si s-a instalat cu succes

14 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Trebuie sa bagi crack-ul.

| Sibiescu_Ionut_1993 a răspuns (pentru Sn4k3):

Nu incurajam pirateria

| Sn4k3 a răspuns (pentru Sibiescu_Ionut_1993):

Adevarat

| floringabor explică (pentru Sn4k3):

Crack-ul l-am bagat. Daca nu bagam crack-ul, nu se putea instala

| floringabor explică (pentru Sibiescu_Ionut_1993):

De unde stii ca e piraterie, si nu e DVD original?

| Sn4k3 a răspuns (pentru floringabor):

Crack-ul se baga dupa ce il instalezi, in folderul unde e jocul instalat.

| floringabor explică (pentru Sn4k3):

Nu exista pe CD acea iconita de crack cun este la NFS Underground, ci doar crack-ul ce contine codul

| Sibiescu_Ionut_1993 a răspuns (pentru floringabor):

Sigur,crack cu dvd original...Ce minte poti sa ai...

Chiar e DVD original, dar nu are crack iconita ci doar crack cu cod. DVD-ul contine: CD1, CD2, CD3, CD4, crack-ul cu cod, Daemon Tools, si un cap de schelet cu numele "sd4hide". La Windows XP mi-a functionat cu capul de schelet fara iconita de crack. De la Windows 7 in sus, capul de schelet nu mai este compatibil; dar la Windows 7 si Windows 8 mi-a functionat si fara capul de schelet si fara iconita de crack. La Windows 10 dupa ce il instalez nu functioneaza ci imi cere sa introduc CD-ul cand el este introdus. Doar Daemoon Tools nu este de pe DVD si nu este original ci l-am instalat de pe site-ul www.daemon-tools.cc pentru ca Daemon Tools ce se afla pe DVD de la NFS Most Wanted este compatibil doar cu Windows XP

Ce crack cu cod, poate cd-key ca altfel nu iteleg ce vrei sa spui

Pe CD este denumit Crack

Asa apare: https://i.ytimg.com/vi/mUj_43-MjMo/maxresdefault.jpg. Acel pe care scrie TSRH, numele trecut sub iconita de unde il deschizi este Crack

Din pacate, se vede ca nu se deschide link-ul sa vezi in imagine cum apare la joc

Software cracking (known as "breaking" in the 1980s[1]) is the modification of software to remove or disable features which are considered undesirable by the person cracking the software, especially copy protection features (including protection against the manipulation of software, serial number, hardware key, date checks and disc check) or software annoyances like nag screens and adware.