Janina
| Janina a întrebat:

Am nevoie de un sfat!
Cum ii imblanzesc pe vecinii de sus? Tropaie, sparg, muta, trantesc etc.

16 răspunsuri:
| Dark13 a răspuns:

Pai daca deranjeaza sti ca potii sa faci reclamatie la politie sau, le raspunzi cu aceeasi moenda de ex, mergi si tu si dai cu picoarele in use bati noapte la use la eilaughing depinde cum vrei tu dar poti da si cu pietre dupa ei laughing funda

| crmr a răspuns:

112

| Nuni a răspuns:

Paii, le spui si tu ceva gen; eu locuiesc cu bunicul, si nu prea reuseste sa doarma, si are insomnie, etc, si abia reusim sa il odihnim, si la fiecare zgomot se sperie,; si ii rogi frumos daca pot sa fie mai atenti cu zgomotele, etc. sper ca te ajuta raspunsul. big grin (PS: trebuie sa-ti faci curaj si sa le spui laughing )

| LegalizeWeeDs a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu ei in scara... Nu sa te duci la ei la usa. In fine, daca nu va intalniti poti bate politicos la usa, si sa le vorbesti. Dar ai grijahappy Vorbestele frumos si politicos, daca incepi cu urlete si amenintari o sa faca si mai rauhappy. Sper sa te inteleaga si sa te deranjeze mai putin.

| valeeExpress a răspuns:

1. Poti sa le vorbesti linistit, poate vor intelege.
2. Dupa multe sacrificii nereusite, poti apela politia pentru deranjarea linistii publice
3. Sper ca te.am ajutat

| Vizitiul a răspuns:

Muta-te din padure...

| ArTuR10 a răspuns:

Le trimiti plin plic o bomba si scrii cai de la vecinul, acestai ultima optiune. Dupa parerea mea e cel mai bine sa suni la usa si sai rogi sa fie mai putin galagiosi si spune-le ca data viitoare la usa va suna politia

| Lumine a răspuns:

Buna!
Ar fi bine daca ai purta o discutie ca de la om la om cu ei, si sa le explici ca fac prea mult zgomot.Iar daca nu se rezolva nimic cu discutia, du-te la politie si fa-le o reclamatie.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci ca mine: fixezi un subwoofer in tavan, apoi bagi in playlist o piesa dupstep si ii dai "PLAY, OVER AND OVER"! Dupa 3-4 tratamente de genul asta, vor incepe sa te roage sa-ti spele masina, si sa-ti bata mochetele :D Te rog sa ramai o doamna, si sa le rulezi piesa la ore decente (01.00-04.00 AM).
P.S. Piesa recomandata: http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| CataC a răspuns:

Buna
Raspunde-le cu acceasi moneda, muta-te deasupra lor si fa la fel.
Serios vorbind, ai incercat sa vorbesti cu ei si sa le explici ca deranjeaza? Poate oamenii chiar nu constientizeaza si daca au obraz se simt.
Cu politia sa fim seriosi, nu poti chema politia pentru usa trantita si tropait.
Bafta

| 2487283ioo a răspuns:

O singura varianta este buna:112

Janina
| Janina explică:

Sa va spun, mi-am luat inima in dinti si am mers la ei la usa. Am vorbit calm si i-am explicat ca nu se mai poate cu tropaiturile.
"Vecina" a inceput sa rada si sa imi spuna ca ea nu are ce face, ca ea are copii la pregatire si ca asta e (doamna este profesoara de sport, si ea si sotul).
Na, ce sa fac acum? Sa astept sa imi pice lustra in cap?
Si hai ca ziua mai intelegi, dar frate noaptea la 3 de ce dracu da cu aspiratorul? De ce tranteste usile? De ce muta mobila? De ce tropaie? De ce asculta muzica exagerat?
Sunt eu prea fixista ca vreau liniste?

Janina
| Janina explică (pentru anonim_4396):

Ziceam sa nu ajung la extreme.

Janina
| Janina explică (pentru Dark13):

Sa nu exageram!

Janina
| Janina explică (pentru Nuni):

Da si bunicul meu are 24 de ani si pe scara ma vad cu el de mana laughing

| SuNShiNe1947 a răspuns:

Buna! Poti face reclamatie la poilitie ori, te poti duce la ei si sa le spui treaba asta, maicamea asa a facut cu vecinu. avem perete in perete si noaptea... imi ciocanealaughing