| Georgiana345 a întrebat:

Am o dorinta, este ca as vrea sa am vila ea e o dorinta mare su mica? dau funda! promit

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Depinde de cat esti in stare sa muncesti pentru dorinta asta, ca singura nu se indeplineste. Daca esti desteapta, poate sa fie o dorinta mica.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Daca provii dintr-o familie instarita, nu e o dorinta atat de mare. Acum, tu mai mult de 12-13 anisori nu ai, pana sa vrei vila cred ca iti mai schimbi gusturile, si eu imi doream la varsta ta o vila cu piscina, acum mi-as dori o cabana la munte departe de oras. Nu e ceva imposibil, dar e nevoie de munca. poti munci in strainatate cativa ani, strangi cureaua, vii in tara si-ti faci vila. happy

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Vrei doar sa ai o vila? Atat? Fara masina, fara mancare etc? Of, nu ai mai mult de 13 ani cu poza aia de minecraft. Tu invata la scoala ca ajungi si la vila laughing)

| sorinake a răspuns:

E o dorinta de cateva zeci de mii de euro. (valoarea pamantului si executia vilei)
Judeca tu daca e mica sau mare big grin

| Freya1 a răspuns:

Daca esti om de rand la noi in tara e dorinta imensa sa aite o garsoniera dapoi o vila..Incearca invata sa ajungi cineva si cand vei fi patron, bancher sau vreo vedeta o sa iti indeplinesti visul

| Georgiana345 explică (pentru Bisbiavatar12):

Bisbiavatar12 ai vreo problema cu poza mea de profil zii ai?

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru Georgiana345):

Sincer nu, e poza ta si nu am drept sa comentez la ea. Dar zice multe despre tine.