Eu am patit aceeasi chestie. Am pierdut windows`ul din cauza acesturi virus! Treaba cu virusul asta e simpla : exista tot timpul un "boss" care raspandeste o pagina creata in Dreamviewer, careia ii atribuie un ip creat de el, tuturor prietenilor.De la ei ajunge la restul...De scapat de el,nu ai cum, ei vin si pleaca, chestia e sa-i ignori.
Cei curiosi lau cautat pe google si au dat pe prima pagina... pentru a putea vedea videoul acolo trebuie sa il pui mai intai pe wall deci nu este un "virus" ci doar niste pusti grabiti ce nau timp sa citeaca terms&conditons, eula, etc.
Si prietenii mei au patit asa, numai ca era un video cu rihanna si zicea cv de genu " rihanna fans will hate rihanna after watching this " si o prietena a dat p el si i s-a sters tot d p wall si tot se posta aia p profilu prietenilor ei, cel mai bine este sa eviti astfel de linkuri
Sa,nu,acceseze,video! Este virusat, a aparut si anul trecut! Imi virusasem calculatorul Serios rau! Spune-le sa nu se uite!
Daca este un virus periculos si nu poate sa il stearga cu un antivirus performant cea mai buna solutie, daca poate, este sa reinstaleze windows-ul, dar daca au un antivirus performant s-ar putea sa aiba sanse sa stearga virusul cu el daca nu este periculos.