| YouMe a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti: Cati dintre voi ar vrea sa stea cu INNA, si care nu doresc sa-mi spuna si de ce?

10 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Da-o in **** mea ca e liliputana. E asa mica sa mor eu, imi ajunge pana la coate. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna, cantareata aia afona? Daca desprea ea e vorba, nu as vrea nici macar sa o vad. Melodiile pe care le canta nu transmit absolut nici un mesaj, e o comerciala maxima, iar "melodiile" ei sunt mai mult niste ritmuri aruncate aiurea.

| IonutAxi a răspuns:

Inna..mare branza..crezi ca daca e cantareata e cineva. E un rahat

| Mâncărici a răspuns:

Inna...Nu e urâtă însă este o Cu#v# ( scuze )! Sunt fete mai cuminți și mai frumoase ca ea!

| Nordic a răspuns:

Eu nu. 1 pentru că deja am cu cine şi sunt indrăgostit răulaughing Şi 2 pentru că Inna nu e nimic special. E doar o aşa zisă cântăreaţă şi mie nu-mi place genul ăla de muzică oricum...

| YouMe explică (pentru Nordic):

WOW, sunt uimita, credeam ca majoritatea barbatilor ar da orice sa fie cu ea laughinglaughing se pare ca m-am inselat big grin

| Nordic a răspuns (pentru YouMe):

Crede-mă. În mintea mea nimeni nu e ca prietena meabig grin Partea nasoală e că suntem la distanţă unul de celălalt, distanţă maresad Dar asta nu pentru multwinking

| YouMe explică (pentru Nordic):

Ok, sper sa va mearga big grinbig grinwinking

| Nordic a răspuns (pentru YouMe):

Mersihappy

| Denis_Ungur_2000 a răspuns:

Eu vreau! Imi poate da careva nr ei de telefon?