Se aure un bip bip bip.e de la rami scoatei si bagai pe rand unul din ei e bulit..vezi care
Salut! Nu! Pur si simplu se blocheaza si se restarteaza.Am sa incerc si asa.Multumesc de sugestie!
Inseamna ca cei de la service sunt amatori, cum sa se restarteze de la hard, trebuie testata placa de baza, nu pot stii asa virtual
Salut! Culmea este ca l-am dus la 2 service-uri,cunoscute ca firme de top ale orasului.
Primul service a spus ca de la praf e problema,l-a curatat si degeaba.
Cel de al doilea, ca au gasit BAD-uri pe HDD si l-au schimbat.
Dupa ce l-am adus a mers perfect o zi, fara restarturi, fara nimic, apoi de a doua zi a inceput iar.In special la filme si videoclipuri se restarteaza 100% in 5-10 minute maxim. Apare uneori si la site-uri care contin poze sau forumuri.
Am un program de verificat temperaturile si sunt in limite inferioare sau in limie maxime admise.De exemplu Value: 5134 Min 5107 Max 5134 la Voltages, restul sunt in limita min-max.
Tind sa cred ca este ori rammul ori sursa pentru ca dimineata face un super zgomot pana sa intre pe desktop.
Schimba placa de rami, sa vezi cum se rezolva. Am avut aceeasi problema, chiar dupa ce am reinstalat sistemul de operare. Cei de la service mi-au spus ca tot hardul ar fi problema, dar imediat ce am inlocuit placa de rami, problema a disparut ca prin minune.
Daca ai doua placute, testeaza-le separat, sa vezi care genereaza erori.
Eu am avut doar o placa si, inlocuind-o, mi-am repus sistemul in functiune.