| kaTTsu a întrebat:

Am pus un telefon cu un incarcator la posta romana cu intentia de a il trimite in Slatine judetul Olt, pe acest telefon trebuie sa primesc 300 lei, problema este ca, tanti de la ghiseu mi-a dat doar o hartie verde sa o completez, problema este ca nu sunt sigur de corectitudinea acelor date completate de mine, adica nu stiu sigur daca am completat bine anumite categorii, dansa a spus ca e bine, dar uitandu-se superficial... Vreau un raspuns daca am trimis prin Prioripost si i-am precizat doamnei de la ghiseu ca vreau prin plata ramburs 300 lei, am completat si plicul cu destinatarul fiind el. si expeditorul fiind eu, o explicatie va rog, vineri 26 octombrie l-am pus la posta.

7 răspunsuri:
| Vishy a răspuns:

Nui te panica inca mai e timp sa-ti primesti banii, posta circula mai greu, probabil vei primi dupa ce destinatarul va ridica coletul, nu ai nici un motiv sa crezi ca e ceva in neregula, sunt doar temerile tale

| kaTTsu explică (pentru Vishy):

Pai cam am niste temeri, deoarece data trecuta am completat doua hartii, cea verde ca data aceasta si una alba mai detaliata, acum doar cea verde... plus ca pe foaia aceea verde nu am vazut un cuvant cu ramburs... mi-e frica sa nu ii fi trimis un cadou.

| sefultau a răspuns (pentru kaTTsu):

Trebuia sa specifici clar ca vrei ramburs si suma care trebuie sa iti vina inapoi. in cel mai rau caz o sa platesti tu cheltuielile postale happy adica vreo 8 lei. deci linisteste-te. adu-ti aminte daca ai scris suma undeva pe foaia verde. suma in cifre si litere. atunci fii fara griji. stima!

| kaTTsu explică (pentru sefultau):

Da am scris pe foaia verde la destinat ( dansa de la ghiseu mi-a zis la destinatar sa scriu informatiile mele) am scris numele tot si cnp si adresa, am intrebat-o pe dansa care este codul postal al acestei zone mi-a zis sa las liber... apoi la suma am scris 300 lei si trei zeci lei, apoi la expeditor mi-a spus sa il scriu pe el, numele lui, adresa, codul postal, si suma am scris 300 lei.

| Vishy a răspuns:

Cred ca postarita stie mai bine ce trebuie sa completezi, probabil s-au mai schimbat procedurile de ultima data si daca si scris si suma ramburs e clar ca nu-i faci un cadou.Sambata si duminica nu circula posta, mai dureaza putin. Daca tot esti ingrijorat si nu poti sa te linistesti nici cum poti sa mergi la posta sa intrebi sau sa suni.

| Vishy a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=pVbyRI5QF1A Intra aici si vezi daca ai completat bine hartia verde :) dar eu zic ca n-ai dc sa-ti faci griji

| sefultau a răspuns:

Atunci nu ai de ce sa iti faci griji. e totul ok. merit si funda. asteapta banii. iar daca pe 26 oct a fost pus atunci cam 4 5 6 zile lucratoare iti trebuie la posta normala si 3 la priori. eu iti recomand pe viitor sa colaborezi cu o posta rapida ieftina gen : posta atlassib curier rapid. salut. si astept funda.