Listat adica la imprimanta ta, sau le-ai pus pe ceva (Cd, stick etc.) si le-ai dus undeva unde listeaza?
Daca le-ai listat la tine acasa ai cum sa le gasesti, daca nu, nu.
Deci, daca le-ai scos la tine la imprimanta procedez astfel:
Click ---->Start----->Control Panel ---->Imprimante si faxuri----->Send To One Note 2007 (asta imi apare mie, dar tu apesi in singura iconita din folder)----click-->Apoi se va deschide o fereastra, iar acolo gasesti fisierele scoase la imprimanta din totdeauna.
Succes! Funda?
Nu imi apare nimic de genul Send To One Note 2007....cam pe unde apare?
Dar ai gasit imprimante si faxuri?
Adica folderul cu numele Imprimante si faxuri?
Da l-am gasit dar nu e ca si la tine...
Pai daca l-ai gasit intra in el si apoi vei gasi acolo o iconita.
Intra in ea si vei gasi ce ai listat.
Salut.
Daca nu ai salvat fisierele, acestea au fost sterse.
Totusi, daca zici ca le-ai listat, POTI SA SCANEZI ACESTE FISIERE, pentru a le avea salvate pe computer. Vor aparea in format jpeg, sub forma de poza.
Eventual, daca ai timp, poti scrie din nou fisierele (orientandu-te dupa foile pe care le-ai printat) - asta daca vrei sa-ti ramana in computer, in format Word.
Daca nu ai timp pentru rescrierea lor, poti apela la programul VOICE RECOGNITION, (? sau SPEECH Recognition - nu stiu exact denumirea, dar programul acesta exista - eu am vazut undeva varianta in engleza - nu stiu daca ea exista si in romana) care scrie la PC ceea ce tu-i dictezi. Trebuie doar instalat. Se poate cauta pe Google.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.
Nu exista posibilitatea de a le gasi prin fisierele de la imprimanta?
Marie308 întreabă: