Nu exista posibilitatea de a le gasi prin fisierele de la imprimanta?
Listat adica la imprimanta ta, sau le-ai pus pe ceva (Cd, stick etc.) si le-ai dus undeva unde listeaza?
Daca le-ai listat la tine acasa ai cum sa le gasesti, daca nu, nu.
Deci, daca le-ai scos la tine la imprimanta procedez astfel:
Click ---->Start----->Control Panel ---->Imprimante si faxuri----->Send To One Note 2007 (asta imi apare mie, dar tu apesi in singura iconita din folder)----click-->Apoi se va deschide o fereastra, iar acolo gasesti fisierele scoase la imprimanta din totdeauna.
Succes! Funda?
Salut.
Daca nu ai salvat fisierele, acestea au fost sterse.
Totusi, daca zici ca le-ai listat, POTI SA SCANEZI ACESTE FISIERE, pentru a le avea salvate pe computer. Vor aparea in format jpeg, sub forma de poza.
Eventual, daca ai timp, poti scrie din nou fisierele (orientandu-te dupa foile pe care le-ai printat) - asta daca vrei sa-ti ramana in computer, in format Word.
Daca nu ai timp pentru rescrierea lor, poti apela la programul VOICE RECOGNITION, (? sau SPEECH Recognition - nu stiu exact denumirea, dar programul acesta exista - eu am vazut undeva varianta in engleza - nu stiu daca ea exista si in romana) care scrie la PC ceea ce tu-i dictezi. Trebuie doar instalat. Se poate cauta pe Google.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.
Nu imi apare nimic de genul Send To One Note 2007....cam pe unde apare?
Pai daca l-ai gasit intra in el si apoi vei gasi acolo o iconita.
Intra in ea si vei gasi ce ai listat.
Marie308 întreabă: