| Violeta_Negoita_1992 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor. Mi se tot intrerupe conexiunea l-a internet, tocmai cand imi e lumea mai draga. Am sunat l-a cei de la internet si au spus ca totul e in ordine. Nu am virusi si nu e cablul deteriorat, deci nu prea stiu ce are. Exista cumva vreo solutie, vreun program care sa ma ajute cu internetul? mersi de ajutor

4 răspunsuri:
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
Nu stiu ce Tip de internet ai (ce firma ai) si daca ai o viteza constanta.
Poate sa fie din 2 lucruri cum sa repari problema cu conexiunea ta de la calculator/laptop.
1 Poate sa fie de la calculator/laptop probleme cu (Antivirusul) unele antivirus mai scade din viteza internetului cand navighezi.
Acesta a fost asa ca si exemplu si alte lucruri.

2 Poate sa fie problema Pc/laptop=Firma.
Problema de retea de la DNS.
Cateodata daca firma are o problema sau servarul se intampla ceva este de la DNS.
Iar daca nu stii cu DNS uite si tutorial mai multe detalii:
http://videotutorial.ro/......-dns-ului/

Mult Succes cu internetul.

| Violeta_Negoita_1992 explică (pentru DragomirMihail2020):

Nu reusesc sa vad tutorialul din cauza netului...sad pana acum nu am avut probleme si am schimbat windows.ul acum o saptamana mi.a mers bine dar de vreo 3 zile se intrerupe mereu....seara mai merge dar ziua deloc

| Ramoneluu a răspuns:

1 Poate sa fie de la calculator/laptop probleme cu (Antivirusul) unele antivirus mai scade din viteza internetului cand navighezi.
Acesta a fost asa ca si exemplu si alte lucruri.

2 Poate sa fie problema Pc/laptop=Firma.
Problema de retea de la DNS.
Cateodata daca firma are o problema sau servarul se intampla ceva este de la DNS.

| DragomirMihail2020 a răspuns (pentru Violeta_Negoita_1992):

1 Urasc uni care fac Copy+Paste doar de dragu de a face raspunsuri.
2 Problema poate sa fie de la Sistem de la calculatorul tau.
3 Poate ai instalat ceva care trage ceva sau face cateva pierderi de conexiune.

4 Nu prea stiu ce problema ai ca nu m-am uitat din cate zici cred ca problema este una interna (legat de sistemul tau adica de calculator/laptop).

5 In caz ca nu poti rezolva aceasta problema iti recomand un program de curatare si reparare a fisierelor chiar si la internet (iti curata dar si repara problemele de sisteme).
Se numeste: Iobit Advanced Systemcare
In caz ca nu gasesti alta solutie de a repara problema te poate ajuta sa iti repari anumite erori si probleme de securitate, fisiere chiar si cele de internet.

5 Daca aveam mai multe detalii legate de problema ta iti ziceam rezolvarea ta dar nu stiu ce problema poti sa ai tu.