| Furnicuta000 a întrebat:

Am strans cateva sute de peturi din alea de 10 litri de la apa (le am in curte la bunica pentru ca ea are curtea foarte mare) si ar cam trebui sa fac ceva cu ele. Ce as putea sa fac? Aia cu gunoiul nu mi le ia. La mine in comuna nu e centru de reciclare sau ceva de genul. Nu am masina ca sa le duc la oras (si daca aveam nu cred ca ma chinuiam sa duc sute de sticle la oras asa pe gratis). La Kaufland am vazut ca au un aparat de reciclare dar accepta doar de maxim 3 litri.

10 răspunsuri:
| DARLINGx a răspuns:

Le poți da sau ceva de genul, sau le lași undeva

| Catrice a răspuns:

Sărăcuța bunica, ce-o ajuns curtea ei...în loc de lalele și lăcrămioare, pătrunjel, morcovi sa aibă plin de sticle sad

| Javva a răspuns:

Le arunci in sant sa le ia tiganii si sa se foloseasca de ele

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cind vine masina de gunoi vorbesti cu gunoierii le dai 50 lei si le i au ei.

| saftaiiustin a răspuns:

Te duci la primarie si soliciti o remorca sa vina sa le ia, sau daca ai asa multe cum zici tu, suni la un centru de reciclare apropiat.

Bula
| Bula a răspuns:

Dai telefon la "fabricant", sa trimita o masina/camion si sa-si ia pet-urile, pentru reciclare /reutilizare!

| RxTx a răspuns:

Le vreau eu
Unde te afli?
Unde se afla?

| Furnicuta000 explică (pentru Catrice):

Sunt intr-un hambar in fundul curtii. Am zis ca are o curte foarte mare si are de toate, inclusiv gradina cu legume, solarii, sute de pomi, sticlele alea ocupa nici 1%

| RxTx a răspuns (pentru Furnicuta000):

Adresa că am o mașină și pot veni să ti-le iau eu că să ud cu ele gradina

| Steaua19861 a răspuns:

Le umpli cu apa dimineata la prima ora, iar seara uzi gradina!