| gmxromania78 a întrebat:

Am un PC cu toate cele : Procesor AMD 2200 1, 7 GHz, Ram : 512 ddr1, Video : ATi 9800GeForce, placa de baza, sursa, dvd-rom, hard disk 40GB, carcasa + monitorul (nu e plasma). Cu cat ar trebui sa il vand, ca nu stiu cat valoreaza toate, spuneti-mi un pret, nu neaparat fix.

18 răspunsuri:
| xDarKy a răspuns:

500 lei

| emylian92 a răspuns:

E destul de slabut. eu zic ca la 300 ron gasesti sal dai

| gmxromania78 explică (pentru emylian92):

Unii zic 500 RON, unii 350. Mai astept opinii!

| emylian92 a răspuns (pentru gmxromania78):

Daca vrei, cauta pe okazii, ca sa te orientezi mai bine

Dar dau si monitor, si dvd-rom, placa de baza+carcasa si poate dau si mouse!

Răspuns utilizator avertizat

Apropo... are HARD-DISK, nou nout! Dar pe router TRENDnet TW100-S4W1CA cat as lua?

| gmxromania78 explică (pentru denis988):

Nu e, cred si eu! Asta sigur nu e 400! Cred ca o sa il dau cu 300-350 RON! Multumesc pentru raspunsuri. Funda este acordata maine la ora 12:00 caruia mi se pare cel mai buna raspuns!

| Raulz1995 a răspuns:

400-450 lei cred ca e corect

| Anonimity a răspuns:

Eu nu as da mai bult de 350 lei.e foarte slab

| spaghetty a răspuns:

Am vazut ca al tau pe tocmai.ro cu 300 lei parca
Nu te astepta la mai mult ca oricum tot nu iei 300 de lei pe el mai ales ca hardu cui pasa daca e nou daca e de 40 gb? ramii is ddr1 si valoreaza ceva das 512 mb si procesorustraight face maxim 300 lei iei pe el mai mult sa nu speri
Bafta

| gmxromania78 explică:

Maine, 06.07. 2012, la ora 12:00, voi anunta castigatorul caruia ii voi da admin, numai daca doreste, pe serverul cs.TicPoc.ro, si funda+evaluare "folositor"

| gmxromania78 explică (pentru Anonimity):

Cred asta!

| gmxromania78 explică (pentru Anonimity):

De aceea il si dau, pentru ca nu am ce face cuel!

Răspuns utilizator avertizat
| gmxromania78 explică (pentru spaghetty):

O sa-l dau cu 300 RON, o sa il ia cineva pana la urma. Oricum am altul mai bun cu 4gb ram si toate cele, care merge si GTA 4 pe el, acesta il dau a nu am ce sa fac cu el si vreau sa imi iau o placa si mai buna ca asta pe care o am!

| 4ndr3i a răspuns:

Fa si tu un pret acceptabil intre 350 -500 ron.un 380-400 cam asa ar fi ideal.

| tteo92 a răspuns:

Salut!
Dupa cum am vazut raspunsurile la intrebarea ta, sunt cam neintelese, unu spune 300, altu 500. Eu zic sa te uiti tu personal,la fiecare piesa in parte,pe net,vezi cat e noua, si iti faci tu singur un pret, o poti da la jumate de pret sau cel putin un sfert(depinde in ce stare este), si asa faci cu toate, pana iesi la un pret Rezonabil.
Bafta!