Hei ce spui tu. haha.TU trebuie sa l duci la un dresor sa poti comunica cu el Nu uita ca este un ciine de lupta din cite inteleg DEci este destul de agresiv Nu te juca. ca poate sa ti faca rau.IN general asa fac animalele de casa.SI eu am catel se urca in pat primul e primul la masa etc dar daca incerci sa vb cu el repetativ si sa l stimulezi cu bobite mingiindu l cred ca poti face un mic progres vsv de comportament BAFTA mai vb ok SEara buna
Fa pe sefa/sefu in fata lui si uita-te urat la el si cearta-l. Daca vede ca nu ii permiti sa faca lucrurile astea,o sa inceteze, daca e posedat, nu stiu cum sa-l exorcizezi...
Va vai, uita-te azi la caesar millan, poate inveti ceva de la el, incepe azi pe national geographic la ora 22:00 sper sa-ti fie de folos. Mai bine-ti luai ceva mai mic, un bichon, pechinez sau pomeran, mai era bun si beaglelul si fff bun un caniche, succes
In primul rand nu trebuie sa inti fie frica de el.E pitbull si? La fel de rau poate fi si un chihuhaua.Acum eu iti mai pot zice multe dar cel mai bine e sa cauti pe net emisiunea cesar si caini.Sau sa te uiti pe national geographic azi la ora 22:00 la cesar si caini
Intreaba un dresor de caini.El te va sfatui ce sa faci...In scurt timp, va deveni cel mai dragut caine!
Nu as sta cu asa ceva in casa nici platita!
arunca-l de la balcon si apoi apuca-te de plans ca ti-a sarit cainile
Sfatu meu. du-te cu el la plimbare lasa-l prin parca si cumparati un pichinez deala mic si stresat ca ala o sa te iubesca mult
Antonia23K întreabă: