Buna! Numai Dumnezeu stie... Fii tare si incearca sa treci peste acest moment cu rabdare. Impartaseseste dragostea ta celorlalte animalute (daca mai ai) sau cumpara-ti unul nou. Asa vei trece mai usor peste acest moment.
Iti urez mult succes + un pachet de ganduri pozitive
Pai nu cred ca animalele au suflet, nu as vrea sa te fac sa plangi dar nu cred ca se duc undeva. Vor ramane in sufletul tau!
Imi pare rau pentru tine
dar animalele mor si atat
si nu au rai sau iad
soryy
si mie mi-a murit catelusul si am plans cate-va luni dupa el
te inteleg perfect
Dumnezeu sal erte;( cred ca a facut si el pacate... nu mai plinge inlocuiestel cu alt animal
O, hey ...Animalele se duc in rai, stai linistita!Imi pare foarte rau ca a murit in ziua de Halloween... Dar fii tare!, el va ramane in sufeltul tau!
Cum sa nu aiba suflet animalele? tot ce e viu poseda si sufletde cand ne nastem ni se spune ca trebuie sa avem grija cu toate fiintele din jur caci si ele au un suflet.
ANIMAL:Ființă înzestrată cu facultatea de a simți și de a se mișca; vietate; viețuitoare.
deci animele simt, catelusul meu cand nu sunt langa el plange, nu mai vrea sa manance...deci simte, are instincte...si uneori e mai loial ca oamenii.
daca se duc in rai...nimeni nu poate da un raspuns concret... dar, pentru ca animalele au fost si ele create de DUMNEZEU atunci banuiesc ca ajung si ele in rai. dar conteaza faptul ca va ramane in inima ta. iar de fiecare data cand iti vei aduce aminte de el incearca sati aduci aminte toate lucrurile frumoase, clipele petrecute, tot ce a fost amuzant si frumos. Te asigur ca va merge(la mine a functionat)
te pup:*nu mai plange
Dumnezeu a creat raiul doar pentru. oameni animalele au fost date omului pentru. ajutor sa le foloseasca.cititi noul testament cind a coborit fata de masa din cer cu tot felul de tiritoare si dobitoace si s-a spus sa manince la care sa raspuns ca nu maninca ce e spurcat, i s-a spus sa nu numesti spurcat ce am sfuntit eu zice Domnul de atunci se maninca tot ce zboara in afara de avioane, elicoptere tot ce se tiriie pe pamint in afara de tancuri si tot ceinoata in afora de submarine si vapoare.
Și al meu a murit ieri în brațele mele avea 7 luni cum ai trecut de durerea asta? Eu nu mai rezist
Si motanelu meu a murit pe 30 octombrie, ma gandesc toata ziua cat a suferit... a avut piatra la rinichi o saptamana a chinuit pana a facut blocaj renal avea 8 anisori, mi se rupe sufletu cand ma gandesc la el sau ma uit la poze, un animal nu poate fi inlocuit niciodata. sper doar sa fie in rai, aceeasi intrebare ca tine o am si eu: unde se duc animalele? el na facut rau nimanui, ma inveselea
Si mie mi-a murit alataieri catelusul. A trebuit sa il eutanasiem si inca sper ca am facut alegera buna.Nu ma pot opri din plans si sper din tot sufetul sa mearga in rai. Dar e f greu... ii simt prezenta in casa, inca mai gasesc fire de par de le el, avea 11 ani si imi e tare dor de el.
Buna,si mie acum 4 ani mi-a murit cainele cand avea 1 luna calcat de masina. Cred ca 3 luni am plans seara de seara pana cand mi-am cumparat un alt caine(tot pechinez) insa sincer daca gandeam mai bine atunci nu mi-as mai fi luat un alt caine deoarece acum imi dau seama de responsabilitatea pe care o am fata de caine, cand e sa plec in concediu cu familia ma gandesc cu groaza ca nu stiu unde sa-l las s.a.m.d(noroc ca il mai las la tara la bunici) si multe alte lucruri de acest gen.Sincer parerea mea este sa nu-ti mai iei nicio pisica/caine deoarece odata si odata tot va trebui sa va despartiti si iar vei suferi.
Si ca sa iti raspund la intrebare:
Eu de atunci mi-am bagat in cap ca Reddy(catelul care a murit la 1 luna) este in Rai cu Sf Maria impreuna cu mamaie si tataie care au murit si ca Sf Maria il tine in brate stiu ca pare copilaresc dar asta ma face sa ma simt mai bine
Pai la religie ne zic ca nu se duc niciunde. Dar nimeni nu ne poate orpi din a crede.Asa ca eu cred ca animalele, toate, se duc in rai, pentru ca sunt atat de bune, uneori mai bune ca si noi. Nu mai plange, ca nu o vei aduce inapoi.
Acum : De unde o ai? Si ce rasa era?
E UNU SMAILLI NU STIU CUM e un dobi! Am si eu un fel de de pekinez metis (este o aratare de caine )il avem de 8 ani si ma gandesc cu groaza cat voi suferii cand se va duce. e sufletul casei! inainte imi placeau cainii dar la altii. De fapt nu prea ii suportam.nu stiu ce varsta ai dar totusi este o raspundere.Am luat catelul ca a murit soacra mea si avea 2 luni si nu avea nimeni grija de el si asa am luat si catel in casa.Acum copilul are 18 ani si in loc sa se duca la intalnire trebuie sa scoata catelul la ora stabilita afara!? nu ne accepta toti prietenii cu cainele. cand plec in concediu nu am unde sa il las, deci nu mai plecam nicaieri.
Mi-a murit catelusa acum 2 zile, si nu mai pot... Simt ca o iau razna...Sunt si cu Bac`ul. Innebunesc
Catelusa mea a murit azi, avea 14 ani jumate, inima marita, ficatul marit, canalul renal blocat, am eutansiat-o pentru ca asa am considerat ca e mai bine si ca nu va mai suferi. Sper ca am luat decizia corecta avand in vedere ca Dumnezeu a creat-o si eu nu am drept de viata asupra ei.Imi lipseste foarte mult...si as vrea sa stiu si eu unde se duc animalele cand mor... sper ca in Rai!
Salut cum ai trecut de durerea asta eu unu nu mai rezist mi-a murit ieri cățelușul de 7 luni off ce durere