Pentru ce tip de proiect ai tu nevoie de asemenea informatii?
Bine ca nu vii sa intrebi cum se face o bomba...
Plumbul nu are propietati explozibile...deci nu se poate folosi la armament. Uite aici niste detalii despre plumb: Plumbul este elementul chimic cu numărul 82 în tabelul periodic al elementelor.
Plumbul este un metal greu, de culoare gri-argintie cu densitatea foarte mare. Datorită densității ridicate, plumbul și-a găsit utilizarea la protecția contra radiației ionizante. De asemenea, plumbul este folosit la fabricarea de greutăți cu volum mic dar cu mase mari. Acest metal este toxic pentru organismul uman, intoxicația numindu-se saturnism. Oxizii de plumb (miniu, litargă) se utilizează la fabricarea vopselelor protectoare și a chiturilor de miniu și de litargă. De asemenea, plăcuțele de plumb se utilizează la fabricarea acumulatorilor pentru autoturisme. În trecut, plumbul era folosit la tuburi pentru alimentarea cu apă potabilă, lucru grav, datorită toxicității sale ridicate. Sărurile de plumb nu se prea utilizează, acetatul utilizându-se în laboratoarele de microbiologie la fabricarea unor medii de cultură (geloză cu plumb). Datorită punctului de fuziune scăzut, plumbul se utilizează la băi cu metale topite în laborator și la fabricarea aliajelor de lipit în electrotehnică (aliaje staniu-plumb). Acesta colorează flacăra în albastru-verzui. Ca niste explozibili ar fi: Explozivi militari; Trinitrotoluen(TNT); Hexogen și octogen; Explozivi industriali; Nitroglicerină; Dinamita; Azotat de amoniu; Astralita; Pentrit; Nitrați de celuloză; Geluri explozibile; Explozivi plastici; Pulberi omogene. Dar repet plumbul nu are propietati explozibile! Sper ca te-am ajutat!
Plumbul nu are caracteristici explozibile, deci nu se poate folosi la realizarea armamentului.
Nu mati inteles.eu ma refeream daca este un material bun pentru a fabrica piese te arme cum ar fi pusti pistoale etc. la piesele mecanice ale armelor nu la explozibil...ca aia stiu sa fac si eu
Mai bun decat aluminiul? ma refer la aceeasi cantitate si grosime