Încearcă să faci lucruri care îți plac, iar făcând aceste activități nu te mai gândi și așa va trece.
Prea mult efort și transpirație, ceva mai relaxant?
Pai cu efort si transpiratie se secreta serotonina
Jucand jocuri video, vizionand filme etc. Faci ceva ce-ti place si te ajuta sa uiti in ce stare esti!
Am încercat asta și nu mai merge de fiecare dată.
Atunci petrece-ti timpul cu prietenii! Si asta e o metoda buna...
Since n-am mai fost stresat din vara trecută, nici nu mai știu cum este să fii obosit după muncă, pentru că fac cu atâta plăcere încât de abia aștept ziua următoare să reiau unde am rămas.
Dacă te stresează munca atât de tare(sau altceva), înseamnă că trebuie să scapi mai întâi de acel ceva.
Adică sugerezi să scap de muncă, și atunci cum mă mai întrețin financiar?
Nu sugerez asta, duh. Sugerez să faci ceva ce-ți place si eventual să-ți faci un hobby două.
Eu când sunt nervos, stresat, supărat, când ma simt la strâmtoare. Plec cu bicicleta. După 80 km pe bicicleta, uiți de toate. Terapie prin pedalat. Recomand!
Nu am bicicletă și momentan nici nu-mi permit una
Încearcă să nu te gândești la ziua aceea grea, să încerci să gândești că nu a fost o zi grea, ci o zi foarte ușoară care a trecut rapid. Și astfel de gânduri pozitive care să te încurajeze. Și astfel unele stări vor trece sau poate chiar toate.
Am făcut asta și nu merge de fiecare dată
Încearcă să faci lucruri care îți plac, iar făcând aceste activități nu te mai gândi și așa va trece.
Eu obișnuiesc să dansez singura cu muzica tare pe fundal. Așa îmi vărs toți nervi și mă eliberez de stres.
Sunt ateu
Pai dc? Ce te a facut sa fi ateu?
Experiențele negative din copilărie și adolescență.
Pai si ce treaba are asta cu Dumnezeu?
Pentru că din cauza lor, am depresie, anxietate extremă și alte probleme iar asta m-a făcut să-mi pierd credința, pentru că Dumnezeu nu m-a ajutat deloc atunci când aveam cea mai mare nevoie de el.
Trebuia sa aștepți
Dumnezeu nu face cand vrei tu, ci cand vrea El
El stie mai bine cand sa te ajute
Pe mine ma asculta sala, bine ca munca pe care o fac e obositoare psihic si intelectual
merge si un ceai sau o cafea.