Este un anime creat de Saki Fujita. Are par albastru, codite mari, o fustita, o bluza cu cravata. Funda please?
Ce ma?! Nu sti cine e aia Hatsune Miku?! Ei bine nici euStiu ce e un personaj anime cu uniforma scoalara si par albastru funky. Apare intr-un anime, dar nu-s tiu cum se numeste
Din ce am citit eu este un vocaloid adica o simulare vocalo-vizuala creata de niste baieti de la Crypton Future Media bazat pe tehnologie Yamaha.
Mai pe scurt o holograma...
Aseara am dat si eu de o melodie de-a ei pe youtube din greseala.
http://www.youtube.com/watch?v=DTXO7KGHtjI&feature=player_embedded
TRebuie sa recunosc ca e draguta melodia asta, macar de as intelege ce zice:))
Oricum interesant...
Ea este un vocaloid.
Vocaloid (Vocal + Android) este un software sintetizator-vocal creat original de compania Yamaha in 2003, acest software le permite compozitorilor sa creeze vocalize in propriile pc-uri prin simpla tastare a versurilor si setarea notei muzicale pentru creatia lor. Mai pe scurt... este un program de calculator ce canta versurile pe care le introduci.
Ea este o creatie a Crypton Future Media ca A doua Generatie de Vocaloizi (Vocaloid 2) in 2007 la Sapporo, Japonia. Software-ul Hatsune Miku a devenit cel mai bine vandut software in 2007. In iunie 2009, albumul Supercell interpretat de Hatsune Miku si publicat de Sony Entertainment a castigat discul de aur in Japonia. Are par albastru, par lung... cravata. etc... Mie imi place totusi. xD
Hatsune Miku este un vocaloid si nu apare in nicun anime. Mie una mi se pare foarte kawaii!
stefanst2312 întreabă: