| SmilerXd a întrebat:

Ba cum dracu sunt copii cu media de admitere 7, 60 chiar 8, 00 la mecanica sau electric? Sunt multi copii cu medii mari dar la profiluri d-astea: textil, electric, tehnic, mecanica etc. In fine oh go on vreau si eu sa stiu daca Protectia Mediului este mai prejos fata de cele de mai sus care le-am enumerat cu textil, electric etc... Adica daca e rusinos, nu stiu, intelegeti voi. si ce materii se fac? Cam cate ore din fiecare big grin?

FUNDA!

6 răspunsuri:
| Prraetorian a răspuns:

Păi sunt note mari pentru că anul ăsta a fost al dracului de uşor examenul.
Dacă ai luat în ăsta 7 sau 8 e ca şi cum anii trecuţi ai lua 5 sau 6.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice materie te ajuta sa devii ceva in viata! Am vazut un reportaj cu unu care a dat la o facultate dinaia de care zici tu ca intra ''prosti'' si acuma este in strainatate are bani cu gramada. Nici o materie nu e rusinoasa si depinde si daca iti place! Iti recomand cam 3 ore pe saptamana!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Am ajuns de tot rahatul turcesc, eu nu inteleg cum naiba intri la liceu daca nu ai media minima 5 a examenului de capacitate... sau evaluare nationala cum ii zice acuma?! Astia care se duc la textil, electric, etc sunt indrumati mai mult de parinti cred eu pentru ca de mic te apleaca spre o profesie, iar, meseria e bratara de aur! Eu am facut liceul tehnologic, iar acum fac economie. Pot spune ca m-a atras mai mult ceea ce faceam in liceu decat toate prostiile de acuma, dar na, am vrut sa vad si altceva. Clasele de protectia mediului de la mine din liceu erau ok, faceau ceva mai multa chimie si biologie... gen optionale, aveau cam 1h in plus pe sapt din astea, iar modulele din clasele a XI-a si a XII-a erau mai specifice. Faceau si ei mate M2 parca. Ceea ce nu imi aduc aminte e unde au facut practica, daca au facut in ultimii doi ani, la maturat pe strazi? laughing

| SmilerXd explică (pentru SoftCristi):

Nu stiu, nu neaparat la maturat pe strazi, din moment ce se face multa chimie si biologie ar fi cam ca la BIO-CHIMIE [Stiinte ale Naturii], oricum eu voiam sa stiu daca e rusinos la protectia mediului fata de restul cu mecanica, textil si astea... big grin

| SmilerXd explică (pentru anonim_4396):

Eu nu am zis ca intra prosti, eu am vrut sa stiu doar daca e rusinos la Protectia Mediului fata de astia cu textil, tehnic etc si pentru ce imi recomanzi laughing? Eu voiam sa stiu ce materii se fac si cam cate ore se fac de chimie de exemplu laughing atat!

| SmilerXd explică (pentru Prraetorian):

Da a fost usor, dar parca sunt incurcate, cu media de admitere 8, 00 cum naiba sa fii la mecanica? Cu 8, 00 intrai lejer la Stiinte Sociale, asta nu inteleg, si la alte scoli sau la Valcea de exemplu am vazut Media de admitere 5 si ceva la MATEMATICA-INFORMATICA iar la Filologie si Stiine Sociale, Stiinte ale Naturii sunt medii de 5, 6... s-a ales praful de invatamantul asta sad...