Variante:
-l-ai lasat pe langa vreo sursa de caldura sau s-a supraincalzit si acum functioneaza extrem de greu (am avut un prieten cu un mp3 player de masina care la fel, functiona, dar ca sa copiezi o melodie trebuia sa stai o ora, si de la mp3 player era bad-ul)
-l-ai lasat langa vreo sursa de magnetizare si s-a magnetizat hdd-ul,astfel unele pati nu mai sunt accesibile,si de-aia iti intra foarte greu
-ai prin un virus urat care iti taie accesul de la rularea executabilului,si de la elementele de pe el.
Incearca sa-i faci o curatare completa, google la "Kaspersky tools" si cuarata-l cu tot ce-i pe-acolo, sau daca nu ai lucruri importante pe el da-i un format NTFS dar nu quick, lasa-l sa se formateze.PLus,instaleaza TuneUp si verifica-l de erori si o sa vezi daca mai e utilizabil sau nu.
Tocmai am reusit sa il formatez, a 2-a oara in 2 zile si pana acum e ok. I-am dat un check disk acum 1 ora si e la 4%. Mai astept sa vad ce zice dupa. Precizez ca dupa formatare, a mers bine chiar am dat restart la calculator sa vad daca nu imi face figuri, dar a mers ca uns. Totusi sa vedem ce alte surprize voi mai avea.
Ok.Hdd-ul este din nou functional.L-am formatat, l-am check-uit, l-am partitionat, l-am verificat de cateva ori cu tune-up.Culmea e ca la check ( cu hd-tune), aveam vreo 2 sectoare cu bad-uri si de dimineata ma tot chinuiam sa le rectific, ceea ce nu am reusit, dar dupa formatare normala ( nu quick) si partitionare, hdd-ul merge ca nou. Concluzia.mai am bad-uri sau nu? Sa ma astept sa imi faca figuri din nou cand mi-e lumea mai draga? Mie teama sa mai salvez ceva pe el.
roby223 întreabă: