Probabil ai avut card de credit, ceea ce inseamna ca ei au retras bani de pe cardul tau si tie ti s-a considerat ca si imprumut, poti vorbi cu cei de la banca sa vezi ce zic, sau cu cei de la site, ca daca trebuie platit cu cardul, nu o sa faca o exceptie pentru tine si o sa iti trimita la ramburs: ))
Bafta
Probabil, banca ti-a dat un credit automat, iar la prima ocazie cand iti vor intra bani in cont, vor recupera datoria.
Atentie! Daca soseste coletul, va trebui sa-l ridici de la posta vamala, unde va mai trebui sa achiti vama si TVA (i functie de valoarea coletului).
Cel mai probabil a fost o eroare, o sa te sune zilele astea sau o sa îti trimită prin e-mail ca au fost probleme tehnice, și sa plasezi comanda din nou, mi s-a întâmplat și mie
Comanda a fost plasata, asta nu inseamna ca e și confirmata si va fi trimisa daca tu ai avut erori la plata.
Nu stiu, mai. La majoritatea magazinelor de pe internet de la care am cumparat eu, daca n-ai platit inseamna ca ei nu au acceptat comanda.
Am cumparat o data de la un magazin pentru comercianti, am plasat comanda, aia mi-au trimis o factura pro forma si dupa ce am platit-o au expediat produsul.