| Adypop90 a întrebat:

Bună, am o întrebare fără hate, eu aș vrea să mă inrolez în legiunea franceză voi ce sfaturi îmi dați, poate unii va întrebați de ce vreau sa fac lucrul asta, situația financiara ma împinge și nu am nimic de pierdut, nu mai am pe nimeni, părinții au murit dacă voi muri nu va ști nimeni, aștept sfaturi de la voi.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru atata lucru nu ai nevoie de parerea sau aprobarea noastra, te duci si te inrolezi daca intrunesti conditiile lor si gata.

| Dddonkey a răspuns:

Imi pare rau de pierderea suferita.
Dar de ce crezi ca daca nu mai sunt ei nu ar vrea sa reusesti sau sa iti traiesti fericit? Nu va fi usor dar asta nu inceamna ca nu se poate. Nu mai ai pe nimeni acum dar situatia se poate schimba sau o poti schimba in timp, nu iti decide soarta in functie de o situatie nefavorabila a vietii. Sunt si alte moduri prin care iti poti dovedi ca poti si sentimentele de moment pot fi temporare, nu inseamna ca pentru restul vietii vei simti doar asta. Te duci in legiune doar daca vrei si asta iti este dorinta nu ca un mod de a "evada" realitatea.

| mgtow a răspuns:

Contacteazai valiza si la mare. Poti face 3000€ pe luna dar riscurile prin zone de razboi sant mari. Te bagi pe un domeniu dorit. Ei te instruiesc si daca merge treaba in avion dispari prin afganistan

| doctorandus a răspuns:

Sa stii ca nu e o armata din care iesi bogat. Ai putea pur si simplu plati pentru masa, casa si armament propriu si sa nu faci niciun fel de economii.

| Adypop90 explică (pentru doctorandus):

Depinde, nu vreau sa ma îmbogățesc, experienta în cadrul unei armate profesionale de elita este un avantaj pentru mine